Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

EXPERȚI GLOBALI

Bruce Daisley

Ex-Vicepreședinte Twitter / Ex-YouTube

Bruce are un CV impresionant, care include poziții-cheie la Youtube și Twitter (acum X.com – unde a ocupat cea mai înaltă funcție din afara SUA). E autorul cunoscutului podcast „Eat, Sleep, Work, Repeat” și al cărții omonime, precum și al volumului „The Joy of Work”. „Fortitude” – o altă carte scrisă de Bruce a fost declarată cea mai bună carte de business în 2022 de către „Financial Times”. E prima sa participare la un eveniment organizat în țară.

 

▶️ DESCOPERĂ POVESTEA LUI BRUCE →

Richard Mulholland

Strateg de Business & Autor Best-Seller

Strateg de business, fondator al companiei Missing Link – specializată în tehnici avansate de vânzări – și autor a trei cărți (“Lagacide”, “Boredom Slayer” și “Here Be Dragons”), Rich e un speaker cu o biografie inedită si o prezență scenică remarcabilă si plină de energie.

 

—> Descoperă detalii pe site-ul său oficial.

John Sanei

Strateg de Business & Autor Best-Seller (Virtual Speaker)

E unul dintre cei mai apreciați speakeri si autori ai noului val: are nu mai puțin de 5 cărți publicate, printre care „Who Do We Become”, „Future Next” și „What’s Your Moonshot”. E ceea ce se numește un ”future strategist”, un strateg al viitorului invitat la cele mai importante evenimente globale dedicate noilor tehnologii. Acum, la Timișoara – tot pentru prima oară în România.

 

▶️ DESCOPERĂ MAI MULTE DESPRE JOHN →

InvitaȚI speciali

Reuven AZAR

Diplomat, Ambasador al Israelului în România

Înainte să preia misiunea din România, Reuven AZAR a fost director al grupului de lucru Israel-SUA-China din Ministerul de Externe al țării sale iar în perioada 2014-2018 a fost vice-ambasador al Israelului în SUA. El vine la IQ DIGITAL Summit să împărtășească experiența țării sale care e un exemplu de stat care a reușit să susțină si promoveze cu succes pe plan global inovația și tehnologia „Made in Israel”. Ce poate învăța România din asta?

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Adrian DRAGOMIR

Fondator, Termene.ro și StartAI.ro

Adrian Dragomir este CEO al Termene.ro, companie înființată în anul 2014 din dorința de a oferi firmelor oportunități de afaceri și o evaluare corectă a riscurilor din business. Este co-fondator al mai multor companii, speaker la evenimente de business și mentor pentru antreprenorii români aflați în faza de start-up/creștere.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Florin DRĂGAN

Rector, Universitatea Politehnica Timișoara

Iubitor de artă și susținător al culturii, Florin Drăgan a deschis spațiile academice către conceptul integrat de artă și tehnologie. Astfel, a venit cu idei în premieră pentru România, poziționând universitatea ca reper în medierea culturii și a științei.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Dominic FRITZ

Primar al Municipiului Timisoara

Între 2016-2019 am fost șeful de cabinet al fostului președinte al Germaniei și fost director al FMI, Horst Köhler, la Berlin. Din această poziție, am colaborat cu multe instituții și autorități naționale și internaționale precum Națiunile Unite, Banca Africană de Dezvoltare sau Ministerul Afacerilor Externe din Germania.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Bogdan IVAN

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Înainte de cariera sa politică, domnul Ivan a urmat studii superioare în teoria organizațională și administrație publică la Universitatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj-Napoca și deține un master în Comunicare și Relații Publice. A fost implicat activ în cercetare, inovație și digitalizare timp de mai mulți ani.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Thomas KOLARIK

VP of IT & Ops, BCR

Înainte de a se alătura BCR, Thomas a deținut poziția de Director General la s IT Solutions Austria, furnizorul de soluții IT pentru Erste Group Bank din Austria, Erste Bank Austria și 45 de bănci de economii, unde a gestionat între 800-1.000 de angajați supraveghind un mediu bogat de aplicații software pentru peste 20.000 de utilizatori și aproape 1.000 de sucursale, bazat pe un sistem bancar central comun. Înainte de aceasta, a construit o companie de consultanță de la zero, după ce a activat ca manager de dezvoltare de afaceri pentru un furnizor de servicii IT multinațional.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Sorin MAXIM

Director General, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest

Este un susținător al descentralizării și dezvoltării locale printr-o abordare strategică prin prezența sa activă în grupurilor de inovare din Regiunea Vest, ocupând poziția de Președinte al Asociaţiei „Cluster Regional Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor – Regiunea Vest, România”

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Ana Maria POPA

Director Customer Operations, Vodafone România

Are o experiență de peste 19 ani în companii multinaționale în roluri de management locale și internaționale, în sistemul bancar și telecom, activând în arii precum transformarea digitală, automatizarea proceselor, transformare Agile, experiența clienților, transformarea canalelor de vânzare la distanță, operațiuni de call centre, management de proiect, fraudă și managementul riscului.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

EXPERȚI LOCALI

Agenda zilei

10:00
☕🫱🏻‍🫲🏼 COFFEE & NETWORKING
10:30
INTRO | HELLO, Timișoara!
🇷🇴 DE CE IQ DIGITAL, DE CE IQ DIGITAL Summit?

Gânduri pentru o zi productivă și eficientă.

 

Cu: Smaranda HEROIU și Marian HURDUCAȘ – experți Upgrade 100

10:45
PREZENTARE | ZOOM OUT and FOCUS
🇷🇴 TRANSFORMAREA EXPONENȚIALĂ A VIEȚILOR NOASTRE: GHID DE „SUPRAVIEȚUIRE” ÎN BUSINESS-UL ANULUI 2030

Care sunt principalele transformări predictibile în următorii ani și cum pot proiecte educaționale de tipul IQ DIGITAL să ajute procesul care va urma.

 

Cu: Dragoș STANCA – fondator Upgrade 100

11:00
PREZENTARE + Q&A
🇬🇧 DIGITAL TRANSFORMATION: NOT TOO LATE TO BE EARLY

 

“This will be a reflection on how digital platforms are still learning and developing, and what the implications will be for all of us. I will start first with work. How AI is coming into Google and Microsoft tools and what that might mean for our jobs. Then I’ll will look at other products like YouTube, TikTok to reflect on what people are doing with their time. I’ll end thinking about 5 key lessons for any of us as leaders.

These will be about:

– what workers will expect from us
– what opportunities we should think about
– what is the easiest thing for us to do next

Last, but not least: how leadership must adapt (fast), to face all those changes?”

 

  • Prezentarea va fi urmată de un interviu și de o conversație cu audiența, în moderarea Smarandei HEROIUUpgrade 100
12:00
PREZENTARE + Q&A
🇬🇧 WHY AND HOW ALWAYS ACT LIKE A TECH STARTUP – EVEN WHEN YOU’RE AN ESTABLISHED COMPANY?

 

Prezentarea va fi urmată de o sesiune Q&A moderată de Dragoș STANCA  – Upgrade 100

12:30
PREZENTĂRI + DEZBATERE | DIGITALINATION – DRUMUL SPRE ORAȘE ȘI COMUNITĂȚI DIGITALIZATE
🇷🇴 CUM POT IMM-urile, STARTUP-urile TECH, AUTORITĂȚILE ȘI MEDIUL ACADEMIC SĂ LUCREZE ÎMPREUNĂ PENTRU BINELE COMUNITĂȚII?

Expertul în e-guvernare al UPGRADE 100 Radu PUCHIU continuă seria DIGITALINATION – realizată alături de Institutul ASPEN România – cu invitați-cheie, care au puterea de a schimba lucrurile în bine (în condițiile în care țara noastră ocupă încă ultimul loc în clasamentul digitalizării DESI realizat de Comisia Europeană.

 

Invitați și speakeri în secțiunea DIGITALINATION – în ordine alfabetică:

 

  • Florin DRĂGAN | Rector, Universitatea Politehnică Timișoara
  • Dominic FRITZ | Primar, Municipiul Timișoara
  • Bogdan GRUIA-IVAN | Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Guvernul României
  • Sorin MAXIM | Director General, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, ADR Vest
  •  
13:30
🍴🫱🏻‍🫲🏼 LUNCH + NETWORKING
14:30
LIVE STREAM
🇬🇧 MEGA TRENDS IN TECH TO BE AWARE OF: WHAT’S NEXT AND HOW TO BE READY FOR THE FUTURE?
  • John SANEI | Business Strategist and Best-Seller Author (South Africa)

 

Descoperă aici mai multe despre invitat

14:45
PREZENTARE + Q&A
🇬🇧 BEWARE OF THE FOX – HOW FUTURE OBSESSIONS OBSCURE PRESENT THREATS

 

Autor a trei cărți – “Legacide“, “Boredom Slayer” si “Here Be Dragons” – strateg de business și antreprenor, sud-africanul care va urca pe scena IQ DIGITAL Summit Timișoara e unul dintre cei mai non-conformiști vorbitori în conferințele de business. 

 

Descoperiți AICI mai multe despre Rich si despre ce va vorbi.

 

  • Prezentarea va fi urmată de un interviu și de o conversație cu audiența, în moderarea Smarandei HEROIUUpgrade 100
15:45
PREZENTARE + Q&A
🇷🇴 Future of work(s)

 

Prezentarea va fi urmată de o sesiune Q&A moderată de Marian HURDUCAȘ – Upgrade 100

16:15
LIVE-ON-STAGE INTERVIEW
ISRAEL, “PARADISUL UNICORNILOR”

 

Fondatorul Upgrade 100, Dragoș STANCA, va încerca să afle de la ambasadorul Israelului în România cum a reușit țara sa să facă din inovație și tehnologie o adevărată strategie națională cu succes global. Ce putem învăța din asta?

16:30
PREZENTĂRI + DEBATE | TECH DISRUPTION „MADE IN TIMIȘOARA”
🇷🇴 TREI ANTREPRENORI CARE AU CONFIRMAT DEJA PE PLAN GLOBAL și PATRU PROIECTE TECH DIN NOUL VAL: CUM SE POATE FACE PERFORMANȚĂ DIN BANAT?

Secțiune realizată în parteneriat cu Timișoara Startups

Moderator:
Established:
New Stars:
17:45
🫱🏻‍🫲🏼 NETWORKING BREAK
18:00
TRAINING + Q&A | INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ: CUM ȘI DE CE TREBUIE SĂ O FOLOSIȚI. URGENT!
O SESIUNE INTENSĂ, ÎN CARE DISCUTĂM SOLUȚII PRACTICE CU AJUTORUL CĂRORA PUTEȚI ACCELERA EXPONENȚIAL BUSINESS-UL DVS. SAU, DUPĂ CAZ, RĂMÂNE PERFORMANȚI CA INDIVIZI – ÎN NOUA LUME CONDUSĂ DE A.I.

 

Prezentarea va fi urmată de o sesiune Q&A moderată de Marian HURDUCAȘ – Upgrade 100

18:45
CONCLUZII | KEY TAKEAWAYS
🇷🇴 🇬🇧 CE AM REȚINUT, DUPĂ O ZI INTENSĂ

Cu: Smaranda HEROIOUMarian HURDUCAȘ, Dragoș STANCA – Upgrade 100 și invitații lor.

 

Realizatorii IQ DIGITAL – alături de câțiva speakeri-cheie vor urca pe scenă pentru concluziile zilei alături de speakeri, invitați-surpriză și public. O sesiune care va trece în revistă ideile esențiale, de reținut – după o zi intensă.

19:00
🥂 🫱🏻‍🫲🏼 DRINKS & NETWORKING

PROCESUL DE ÎNSCRIERE S-A INCHEIAT

IQ DIGITAL Summit este un proiect hybrid media Upgrade 100 realizat împreună cu GEORGE – inovație BCR.

Partener de tehnologie: VODAFONE.