Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Ce e IQ DIGITAL?

Conceptul hybrid media IQ Digital este creat de UPGRADE 100 în parteneriat cu George Pentru Afaceri – o inovație BCR.

  • Începând cu sezonul al 3-lea (Brașov) ni s-a alăturat în calitate de Technology Partner VODAFONE iar din sezonul 4 (Cluj-Napoca) suntem alături și de Transilvania Digital Innovation HUB

Proiectul, dezvoltat într-o abordare 100% originală, își propune să ofere IMM-urilor din România resurse valoroase și practice de know-how de la experți în digitalizare și tehnologie globali și locali, instrumente utile pentru accelerarea digitalizării în business, dar și oportunități de networking și new business.

Între Experții IQ DIGITAL veți regăsi tot mai multe nume importante din industria tech locală, regională și internațională, antreprenori, speakeri, traineri și specialiști cunoscuți.

DE CE HYBRID MEDIA? Pentru că IQ Digital nu poate fi definit într-o singură formă: îmbină elemente din televiziune, digital video, online content, radiopodcasting, dar și formate tip training-uri și mari evenimente de business.

SEZONUL 1 (Noiembrie 2021 – Aprilie 2022) a fost realizat și difuzat exclusiv în format TV + YouTube a arătat cam așa.

Primul eveniment cu public și SEZONUL 2 (Mai – Iulie 2022) a fost organizat și s-a filmat la Teatrul Național din IASI. Aici poți vedea detalii.

SEZONUL al 3-lea (Noiembrie 2022 – Ianuarie 2023) a avut în centrul atenției comunitatea IMM și tech din BRASOV – un eveniment și filmare realizate la Teatrul “Sică Alexandrescu” din oraș. Concluziile, aici.

SEZONUL 4 (Februarie – Aprilie 2023) a fost difuzat exclusiv TV și online – întrucât a tratat un subiect specific, și anume fondurile PNRR pentru digitalizarea României. Iată rezultatul, aici.

SEZONUL 5 va continua din 14 iunie 2023 când vom organiza, la Teatrul Național și Opera Națională din Cluj, cel mai amplu eveniment cu public de până acum.

Urmează și alte orașe din România. Și noi formate. Până atunci, scrie-ne orice la adresa iqdigital@upgrade100.com – și vizitează-ne constant online pentru noi episoade!

Dacă vrei să fi la curent cu ce facem, ne-am bucura să te ABONEZI la newsletterul nostru -> AICI