Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Ce e IQ DIGITAL?

Conceptul hybrid media IQ Digital este creat de UPGRADE 100 în parteneriat cu George Pentru Afaceri – o inovație BCR.

  • Începând cu sezonul al 3-lea (Brașov) s-a alăturat, în calitate de Technology Partner, și VODAFONE
  • Proiectul, dezvoltat într-o abordare 100% originală, își propune să ofere IMM-urilor din România resurse valoroase și practice de know-how de la experți în digitalizare și tehnologie globali și locali, instrumente utile pentru accelerarea digitalizării în business, dar și oportunități de networking și new business.

Între Experții IQ DIGITAL veți regăsi tot mai multe nume importante din industria tech locală, regională și internațională, antreprenori, speakeri, traineri și specialiști cunoscuți.

DE CE HYBRID MEDIA? Pentru că IQ Digital nu poate fi încadrat într-o singură formă: îmbină elemente din televiziune, digital video, online content, radiopodcasting, dar și formate tip training-uri și mari evenimente de business.

SEZONUL 1 (Noiembrie 2021 – Aprilie 2022) care a fost filmat în studiourile DIGI 24 și difuzat exclusiv în format TV + YouTube (fără public, fiind încă pandemie) a arătat cam așa.

SEZONUL 2 (Mai – Iulie 2022) a marcat și debutul formatului cu public și a fost organizat la Teatrul Național din IASI. Aici poți vedea detalii.

SEZONUL al 3-lea (Noiembrie 2022 – Ianuarie 2023) a avut în centrul atenției comunitatea IMM și tech din BRASOV – un eveniment și filmare realizate la Teatrul “Sică Alexandrescu” din oraș. Concluziile, aici.

SEZONUL 4 (Februarie – Aprilie 2023) a fost difuzat exclusiv TV și online – întrucât a tratat un subiect specific, și anume fondurile PNRR pentru digitalizarea României. Iată rezultatul, aici.

SEZONUL 5 a fost lansat în 14 iunie 2023 la Teatrul Național și Opera Națională din Cluj – care a fost cel mai amplu eveniment cu public pe care l-am organizat până acum – asta și datorită implicării, în această ediție, a unui important partener local: The European Digital Innovation Hub în Transilvania.

SEZONUL 6 a fost organizat ca summit și la Opera și Teatrul Național “Mihai Eminescu” din TIMISOARA, în 5 octombrie 2023. Cum au reacționat speakerii și publicul puteți afla și vedea aici.

SEZONUL 7 a avut loc în 28 martie 2024 la Teatrul Național “Marin Sorescu” din CRAIOVA. Puteți vedea cum a fost, aici.

  • Turneul IQ DIGITAL va continua la Oradea, în data de 3 octombrie 2024 – după care vom vizita alte orașe importante din România.

— Dacă ai propuneri de colaborare ori feedback de orice fel scrie-ne aici

Dacă vrei să nu ratezi nimic nou, ne-am bucura mult să te ABONEZI la Newsletterul IQ DIGITAL -> AICI

P.S. Ne-am bucura să te alături prin abonare și canalului YouTube al Upgrade100