Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Ce e IQ DIGITAL?

Conceptul hybrid media IQ Digital by George este creat de UPGRADE 100 în parteneriat cu George – inovație BCR. Technology partner: Vodafone.

Proiectul își propune să ofere IMM-urilor din România resurse valoroase și practice de know-how de la experți în digitalizare și tehnologie, precum și instrumente utile pentru accelerarea digitalizării în business.

Între Experții IQ DIGITAL veți regăsi tot mai multe nume importante din industria tech locală, regională și internațională, antreprenori, speakeri, traineri și specialiști cunoscuți.

DE CE HYBRID MEDIA? Pentru că IQ Digital nu poate fi definit într-o singură formă: îmbină elemente din televiziune, digital video, online content, dar și formate tip training și mari evenimente de business.

Primul sezon a fost realizat și difuzat exclusiv în format TV + YouTube: a arătat cam așa. Primul eveniment cu public și al doilea sezon în format digital a fost organizat și s-a filmat la Teatrul Național din Iași, în mai 2022. Aici poți vedea detalii.

În 15 noiembrie 2022 vom fi la Brașov pentru întâlnirea comunității noastre într-un nou IQ DIGITAL Summit + filmarea sezonului trei. Detalii, aici

Urmează și alte orașe din România. Până atunci, scrie-ne la adresa iqdigital@upgrade100.com și vizitează-ne să vezi noile episoade.

Ne-am bucura să te abonezi la newsletterul nostru, AICI.