Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Star speakers

Andreas Ekström

Futurist și Jurnalist Tech

Autor a nu mai puțin de 9 cărți, futurist și speaker pe tema revoluției digitale, Andreas Ekström se focusează pe revoluția digitală văzută din rolul unui jurnalist care analizează tehnologia din toate unghiurile. În volumul său best-seller The Google Code, curiozitatea sa jurnalistică se îndreaptă către influența tot mai mare a companiei în societate.

 

DETALII INEDITE DESPRE ANDREAS →

Matthew Griffin

Award Winning Futurist

Matthew Griffin e un futurist de talie mondială, recunoscut în ultimii ani drept unul dintre cei mai importanți experți în inovare și strategie din lume. A lucrat la IBM, ATOS și Dell si a fondat apoi 311 Institute, o companie globală care lucrează cu organizații importante precum Casa Regală Britanică, guvernele G7 și G20 și multinaționale cunoscute precum Accenture, Aon, Arm, BCG, Centrica, Credit Suisse, Decathlon, Deloitte, Huawei, Lego, LinkedIn , Microsoft, Qualcomm, SAP, Samsung, T-Mobile și altele. E si autorul seriei „Codex of the Future”.

 

DESCOPERĂ MAI MULT DESPRE MAHTHEW →

Iulian Stanciu

Președinte executiv eMAG

Iulian Stanciu nu are nevoie de prezentări pentru publicul interesat de tehnologie si e-commerce. Sub viziunea sa, eMag a devenit cel mai mare player din e-commerce-ul local si regional, crescând de peste 70 de ori în 12 ani și operând în sinergie mai multe branduri si companii precum Fashion Days, Sameday, Freshful si altele. La doar câteva zile după black friday – concept pe care l-a adus în România – cunoscutul antreprenor va oferi detalii inedite despre secretul creșterii eMAG si va avea un dialog de neratat cu Dragoș Stanca, fondator Upgrade 100, live pe scena Teatrului “Sică Alexandrescu” din Brașov.

 

POVESTEA LUI IULIAN STANCIU

InvitaȚI speciali

ALLEN COLIBAN

Primarul Municipiului Brașov

Allen Coliban este primarul Brașovului. Fost sportiv de performanță si profesionist activ în industria IT si consultanță, Coliban a lucrat în mai multe companii tech înainte să se implice în politică si să devină senator, apoi să fie ales primar ca reprezentant al USR în 2016.

 

BIOGRAFIA, PE LARG →

SABIN SĂRMAȘ

Președinte Comisia IT, Camera Deputaților

Fost președinte al Autorității pentru Digitalizarea României (ADR), președinte al Comisiei IT din Camera Deputaților, precum si recent Președinte al ITU-PP (reuniunea ONU pe teme tech, care a avut loc la București), Sabin este un fost antreprenor în tehnologie, co-fondator al companiei de servicii de dezvoltare software Cicada Technologies. E absolvent al Universității Tehnice Cluj, doctor în telecomunicații si absolvent al Erasmus Vrije Universiteit, Belgia. A fost si consilier local PNL la Cluj.

SERGIU MANEA

CEO, BCR

Sergiu Manea conduce de peste 7 ani cel mai important grup financiar din România, BCR – parte a Erste Group – incluzând operaţiunile de bancă (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private etc. Pasionat de tehnologie, Sergiu Manea a jucat un rol esențial în procesul de lansare a unor produse tech moderne cum e si George – aplicația de banking inteligent alături de care s-a dezvoltat proiectul IQ Digital.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Achilleas Kanaris

CEO, VODAFONE România

Achilleas Kanaris conduce operațiunile Vodafone România din poziția de Chief Executive Officer de la 1 iulie 2021, principalul obiectiv al mandatului său fiind transformarea Vodafone dintr-un furnizor de servicii de comunicații electronice, într-o companie de tehnologie.  Achilleas face parte din echipa Vodafone din 2009 și are o experiență de peste 20 de ani în industria de telecomunicații și consultanță în Grecia, Marea Britanie și Albania. A urmat un masterat în inginerie la Imperial College London și un MBA la Massachusetts Institute of Technology (MIT) – Sloan School of Management.

ALȚI EXPERȚI PE SCENĂ:

Agenda zilei

09:00
ÎNREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR + NETWORKING
09:45
HELLO, Brașov!
De ce IQ Digital Summit la Brașov?

Gânduri pentru o zi productivă și eficientă.

 

Smaranda Heroiu, Marian Hurducaș, Dragoș StancaUpgrade 100

 

Invitat:

10:00
GLOBAL KEYNOTE
“The Power of &”

 

Societatea a devenit sinonim cu internetul, iar internetul sinonim cu societatea. Să fim neliniștiți în privința întrebărilor dar răbdători cu răspunsurile. Un ghid în modul de gândire eficient într-o lume care se schimbă cu o viteză incredibilă datorită tehnologiei. 

 

Q&A Session cu Smaranda Heroiu

11:15
LOCAL KEYNOTE + Q&A
„Revoluția tech la BCR”

 

Cum transformăm digital cu George ecosistemul local de business si cum ne transformăm si noi, zi de zi, într-o companie de tehnologie care oferă servicii si aplicații financiar-bancare tot mai folositoare.

 

Q&A Session cu Marian Hurducaș

11:45
FOCUS ON: BRASOV
Secțiune dedicată startupurilor tech din Brașov și perspectivei locale legate de provocările aduse de digitalizare. 
MODERATOR:
INVITAȚI:
12:45
LUNCH BREAK
13:30
DIGITALINATION
Seria de discuții între experți pe tema digitalizării României – în parteneriat cu Institutul ASPEN România – continuă la Brașov într-o nouă ediție live, cu public.
Moderator:
Invitați:
14:40
LIVE ON STAGE TALK + Q&A

 

La doar câteva zile după black Friday 2022, omul care a adus conceptul în România va discuta despre provocările care l-au adus la succesul de azi si va împărtăși date importante despre digitalizarea comerțului local si regional.

 

Q&A Session cu Dragoș Stanca

15:30
NETWORKING BREAK
15:45
LOCAL KEYNOTE + Q&A
„Drumul spre tehnologie”

 

Vodafone s-a angajat ferm pe calea transformării digitale – asta chiar prin puterea exemplului, nu doar prin solutiile tech pe care le oferă clienților săi. Despre o călătorie complicată, dar si super palpitantă, ne va vorbi liderul Vodafone din România.

 

Q&A Session cu Smaranda Heroiu

16:10
GLOBAL KEYNOTE + Q&A

 

Unul dintre cei mai faimoși futurologi din Europa vine la Brașov pentru a prezenta o incursiune spectaculoasă în viitor, cu idei care pot ajuta viitorul oricărui business dar chiar și evoluția personală.

 

Q&A Session cu Smaranda Heroiu

17:00
CLOSING DEBATE
Smaranda Heroiu si Dragos Stanca vor trage cele mai importante concluzii si idei de “luat acasă”, alături de invitații lor:
18:00
NETWORKING & DRINKS

APLICĂ AICI PENTRU WAITING LIST*:

IQ Digital Summit este un
proiect Upgrade 100 realizat
în parteneriat cu George – inovație BCR