Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Star speakers

Martin FORD

Book Author, Futurist

Martin FORD este un futurist și autorul a patru cărți, printre care New York Times Bestselling “Rise of the Robots: Technology and the Threat of a Jobless Future” (câștigătoare a premiului Financial Times/McKinsey Business Book of the Year Award din 2015 și tradusă în peste 20 de limbi). De asemenea, este fondatorul unei companii de dezvoltare software cu sediul în Silicon Valley.

 

▶️ DESCOPERĂ POVESTEA LUI MARTIN FORD →

Olivia GAMBELIN

Founder & CEO of Ethical Intelligence

În prezent, Olivia lucrează ca fondatoare și CEO al Ethical Intelligence, unde conduce o echipă remote formată din peste 70 de experți în domeniul eticii tehnologiei. Este membru al boardului editorial Springer Nature’s AI and Ethics Journal, Co-Președinte al IEEE AI Expert Network Criteria Committee și membru al bordului Ethical AI Governance Group (EAIGG).

 

▶️ CITESTE AICI POVESTEA OLIVIEI →

Paul ROETZER

Fondator și CEO al Marketing AI Institute

Paul ROETZER este fondator și CEO al Marketing AI Institute și fondator al Ready North (fost PR 20/20), prima agenție parteneră a HubSpot.

El este autorul cărților “Marketing Artificial Intelligence” (2022), “The Marketing Performance Blueprint” (2014) și “The Marketing Agency Blueprint” (2012); și creatorul conferinței Marketing AI Conference (MAICON).

 

▶️ DESCOPERĂ MAI MULTE DESPRE PAUL →

InvitaȚI speciali

Bogdan Putinică

General Manager, Microsoft România

Cu peste 20 de ani de experiență în poziții de director executiv și funcții de conducere la nivel internațional, Bogdan și-a început activitatea profesională prin fondarea, în anul 2000, a companiei IP Devel – unul dintre start-up-urile de tehnologie cu cea mai rapidă ascensiune din industria de profil din România.

 

◻️ CITESTE DESPRE CARIERA LUI BOGDAN PUTINICĂ, AICI ->

Simon Schaefer

Fondator și CEO, Factory.com

În timp ce găzduia conferința mondială Startup Europe Summit cu Comisia Europeană în perioada 2015-2019 și susținea discursuri în mod regulat, Simon și echipa Factory au lansat al doilea campus din Berlin, numit Silicon Allee, în 2017.

Factory a început construcția în Lisabona în 2019 ca fiind centrul districtului de inovare Hub Criativo do Beato al Câmara Municipal de Lisboa.

 

◻️ VEZI AICI POVESTEA LUI SIMON →

Dana Dima

Vicepreședinte Retail & Private Banking, BCR

Dana Dima (Demetrian) este vicepreședinte Retail & Private Banking al Băncii Comerciale Române și membru în Boardul BCR. Este implicată în activitatea BCR Fond de Pensii ca președinte al Consiliului de Supraveghere și BCR Payments ca membru al Consiliului de Supraveghere. De 13 ani, este membru activ al Consiliului de Administrație al Biroului de Credit din România.

 

◻️ BIOGRAFIA, PE LARG →

Gheorghe Damian

Primarul comunei Ciugud din județul Alba

Comuna Ciugud a devenit celebră datorită modului în care este administrată și pentru proiectele inovative: a construit prima școală smart din mediul rural din România și este studiul de caz folosit Guvern pentru dezvoltarea conceptului „smart village”. De asemenea, Comuna Ciugud  este campioană la atragerea fondurilor europene reușind să dezvolte proiecte europene în valoare de aproape 40 de milioane de euro, ceea ce înseamnă o rată de absorbție de circa 12.000 de euro pe cap de locuitor.

 

◻️ CITEȘTE AICI POVESTEA COMUNEI DIGITALIZATE →

Ciprian Zamfirescu

Digital Transformation Manager, Vodafone România

Cu o experiență practică vastă de peste 8 ani în industria IT&C, acoperind proiecte interfuncționale majore pentru Vodafone precum implementarea națională 2G/3G/4G/4G+, lansarea primei rețele 5G din România, prima hologramă 5G, NB-IoT acoperire națională, proiectare rețele IP de transport, management de proiecte strategice, dezvoltare de produse și proiect de acoperire mobilă cu drone 5G pentru căutare și salvare în zona montană.

 

◻️ BIOGRAFIA, PE LARG →

Daniel David

Rector UBB

Profesorul Daniel David este atestat ca formator și supervizor în domeniul psihoterapiei de unele dintre cele mai importante instituții la nivel internațional: Albert Ellis Institute și Academy of Cognitive Therapy. Este președintele fondator al Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, asociație membră a European Association of Behavioral and Cognitive Therapies. Din 2020 este rectorul Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

 

◻️ BIOGRAFIA, PE LARG →

Cosmin Alexandru

Teamology

Cosmin Alexandru are o experiență de peste 30 de ani ca antreprenor, CEO, consultant, team coach și lector. A înființat și condus GfK România, cea mai mare companie de cercetare de piață din țară apoi a oferit consultanță în branding, strategie și transformare organizațională.

 

◻️ AFLĂ MAI MULTE DESPRE CONCEPT ȘI DESPRE SPEAKER →

ALȚI EXPERȚI PE SCENĂ:

Agenda IQ Digital Summit Cluj

10:00
☕ NETWORKING & REGISTRATION
10:30
HELLO, CLUJ!
De ce IQ Digital Summit? De ce la Cluj-Napoca?

Gânduri pentru o zi productivă și eficientă.

 

Cu: Smaranda HEROIU, Marian HURDUCAȘ, Dragoș STANCA – UPGRADE 100

11:00
GLOBAL KEYNOTE
“AI, MARKETING, AND THE FUTURE OF BUSINESS”
  • Paul ROETZER | Fondator MARKETING A.I. INSTITUTE și co-autor al cărții „Marketing Artificial Intelligence

 

Paul crede că există trei feluri de afaceri: Native AI, Emergente AI și… Depășite. Speakerul va explica de ce A.I. poate conduce transformarea digitală și creșterea companiilor.
Va prezenta o viziune pentru cum ar putea arăta business-ul generației următoare și va prezenta o rețetă pentru implementarea inteligenței artificiale în compania Dvs.

11:40
(G)LOCAL DEBATE
ARTIFICIAL INTELLIGENCE AND ITS IMPACT ON OUR LIVES: ALLY OR ENEMY?

Dezbatem ideile expuse de Paul Roetzer și avem parte de un preview al ideilor și prezentărilor altor doi invitați internaționali, alături de organizatori dar și de orașul care ne găzduiește, reprezentat de liderul Universității “Babes-Bolyai”.

Moderator:
Invitați:
12:00
LOCAL KEYNOTE
ECONOMIA DIGITALĂ: ALL IN ONE APP
  • Dana DIMA | VP Retail & Private Banking, BCR

 

Liderul BCR va vorbi despre bankingul viitorului – bazat pe teoria “customer centricity driving innovation”. Va porni de la oameni și de la modul în care ei interacționează digital. O prezentare cum, cu siguranță, nu vă așteptați să vedeți de la principalul partener al proiectului. Zero sales, 100% know-how!

12:20
REGIONAL KEYNOTE + Q&A
“ROMÂNIA. POTENȚIAL. TEHNOLOGIE. VIITOR.”

 

Liderul Microsoft în România va explica evoluția tehnologiei din ultimii 30 de ani și cum am ajuns la explozia AI-ului în prezent – precum și modurile în care aceasta tehnologie poate inspira viziuni și strategii pentru viitorul companiilor.

 

🎙 Q&A cu Dragoș STANCA

13:00
☕ NETWORKING BREAK
13:50
GLOBAL KEYNOTE + Q&A
„WHY ETHICS WILL CHANGE THE FUTURE OF TECHNOLOGY?”

 

Explozia noilor tehnologii subliniază mai mult ca niciodată nevoia de a gândi și consecințele negative asupra umanității, nu doar focusul spre profit. Cum poate fi rezolvată această ecuație complicată și cum apelul la etică poate oferi răspunsuri pentru această dilemă?

 

🎙 Q&A cu Dragoș STANCA

14:15
LOCAL KEYNOTE
„FROM ZERO TO 100 IN TechCo”
14:40
DIGITALINATION
În parteneriat cu Institutul ASPEN România

Digitalizarea și tehnologizarea pot ajuta enorm comunitățile locale dar, până acum, în România pare că digitalizarea s-a născut la sat și moare la stat. Cum poate fi replicat modelul de succes din Ciugud și în toate marile orașe din România? Trebuie replicat? Ce ne împiedică să ieșim mai repede din deloc flatantul ultim loc în clasamentul DESI al Uniunii Europene, care măsoară nivelul de digitalizare al unei țări.

Moderator:
Invitați:
15:30
EUROPEAN KEYNOTE + Q&A
“THE IMPACT OF TECH STARTUPS IN THE LOCAL ECONOMY”

 

Cum pot startup-urile și orașele să lucreze eficient pentru bunăstarea întregii comunități? Un studiu de caz din Portugalia, via Germania, și multe idei de notat pentru autoritățile publice, antreprenorii și liderii de business.

 

🎙 Q&A cu Cătălin LUPOAIE

16:00
☕ NETWORKING BREAK
16:20
KEYNOTE + Q&A
„CUM CONSTRUIEȘTI ECHIPE ȘI ORGANIZAȚII ANTIFRAGILE”

 

Parțial prezentare inspirațională, parțial training – momentul susținut de invitatul nostru vă va deschide orizonturi noi, va explica de ce mindsetul „antifragil” e important – mai ales în contextul crizei globale în curs.

 

🎙 Q&A cu Marian HURDUCAȘ

16:45
KEYNOTES + DEBATE: TECH „MADE IN TRANSILVANIA”
„CUM SE CRESC STARTUPURI LOCALE CARE CUCERESC LUMEA”

Secțiune realizată în parteneriat cu: Transilvania IT Cluster, Cluster Mobilier Transilvan și AgroTransilvania Cluster.

Cum accelerează clusterele digitalizarea, cum arată azi ecosistemul clujean, ce startupuri “mișca” lucrurile în direcția corectă – și de ce e nevoie pentru a accelera mai mult dezvoltarea regiunii, prin și cu tehnologie și business hi-tech?

Moderator:
  • Bianca MUNTEAN | Coordonator The European Digital Innovation Hub in Transilvania
Invitați:
17:45
GLOBAL KEYNOTE + LIVE-ON-STAGE INTERVIEW
„ARTIFICIAL INTELLIGENCE: The Coming Disruption”

 

🎙 Prelegerea va fi urmată de o sesiune de întrebări din public și de un interviu live, realizat de doctorul în filosofie și jurnalistul Mihnea MĂRUȚĂ – autorul volumului „Identitatea Virtuală” apărut la Editura HUMANITAS, proiect însoțit de o serie de 10 podcasturi cu autorul realizate de Upgrade 100

19:00
CONCLUZII
19:15
🍹🎶 COCKTAILS & NETWORKING
Good vibes by: DJ Cataloop

LISTĂ AȘTEPTARE | IQ DIGITAL Summit CLUJ

IMPORTANT! Locurile s-au epuizat dar puteți încă să vă înscrieți pe LISTA DE ASTEPTARE. În funcție de cei care vor anula participarea, e posibil să eliberăm gradual locuri.

 

Accesul la IQ DIGITAL Summit se face GRATUIT, în funcție de profilul Dvs. profesional, și în limita locurilor disponibile. 

 

După transmiterea cererii – care se face individual -, doar dacă sunteți admis/ă, veți primi pe email codul QR de acces – în maxim 24 ore. Pentru siguranță, verificați și folderul “mesaje nedorite / spam / junk” – uneori, confirmarea noastră ajunge acolo…

 

Vă mulțumim!

 

Echipa IQ DIGITAL

IQ DIGITAL Summit este un proiect hybrid media Upgrade 100 realizat împreună cu GEORGE – inovație BCR.

Partener de tehnologie: VODAFONE.

Eveniment adus în CLUJ de: The European Digital Innovation Hub in Transilvania.