Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Star speakers

Martin FORD

Book Author, Futurist

Martin FORD este un futurist și autorul a patru cărți, printre care New York Times Bestselling “Rise of the Robots: Technology and the Threat of a Jobless Future” (câștigătoare a premiului Financial Times/McKinsey Business Book of the Year Award din 2015 și tradusă în peste 20 de limbi). De asemenea, este fondatorul unei companii de dezvoltare software cu sediul în Silicon Valley.

 

DESCOPERĂ POVESTEA LUI MARTIN FORD →

Olivia GAMBELIN

Founder & CEO of Ethical Intelligence

În prezent, Olivia lucrează ca fondatoare și CEO al Ethical Intelligence, unde conduce o echipă remote formată din peste 70 de experți în domeniul eticii tehnologiei. Este membru al boardului editorial Springer Nature’s AI and Ethics Journal, Co-Președinte al IEEE AI Expert Network Criteria Committee și membru al bordului Ethical AI Governance Group (EAIGG).

 

CITESTE AICI POVESTEA OLIVIEI →

Paul ROETZER

Fondator și CEO al Marketing AI Institute

Paul ROETZER este fondator și CEO al Marketing AI Institute și fondator al Ready North (fost PR 20/20), prima agenție parteneră a HubSpot.

El este autorul cărților “Marketing Artificial Intelligence” (2022), “The Marketing Performance Blueprint” (2014) și “The Marketing Agency Blueprint” (2012); și creatorul conferinței Marketing AI Conference (MAICON).

 

VEZI MAI MULTE DESPRE PAUL – via IQ DIGITAL →

InvitaȚI speciali

Bogdan Putinică

General Manager, Microsoft România

Cu peste 20 de ani de experiență în poziții de director executiv și funcții de conducere la nivel internațional, Bogdan și-a început activitatea profesională prin fondarea, în anul 2000, a companiei IP Devel – unul dintre start-up-urile de tehnologie cu cea mai rapidă ascensiune din industria de profil din România.

 

CITESTE DESPRE CARIERA LUI BOGDAN PUTINICĂ, AICI ->

Dana Dima

Vicepreședinte Retail & Private Banking, BCR

Dana Dima (Demetrian) este vicepreședinte Retail & Private Banking al Băncii Comerciale Române și membru în Boardul BCR. Este implicată în activitatea BCR Fond de Pensii ca președinte al Consiliului de Supraveghere și BCR Payments ca membru al Consiliului de Supraveghere. De 13 ani, este membru activ al Consiliului de Administrație al Biroului de Credit din România.

 

BIOGRAFIA, PE LARG →

Mihnea Rădulescu

Director Enterprise Business Unit, Vodafone România

Cu o experiență vastă în managementul corporatist de top, Mihnea este unul dintre liderii procesului de transformare a Vodafone dintr-o companie de telecomunicații într-una de tehnologie. Responsabil de redresarea segmentului B2B în România și un mare promotor al inovației, Mihnea crede cu tărie că digitalizarea este cheia succesului pentru afaceri.

 

BIOGRAFIA, PE LARG →

Daniel David

Rector UBB

Profesorul Daniel David este atestat ca formator și supervizor în domeniul psihoterapiei de unele dintre cele mai importante instituții la nivel internațional: Albert Ellis Institute și Academy of Cognitive Therapy. Este președintele fondator al Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, asociație membră a European Association of Behavioral and Cognitive Therapies. Din 2020 este rectorul Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

 

BIOGRAFIA, PE LARG →

Cosmin Alexandru

Teamology

Cosmin Alexandru are o experiență de peste 30 de ani ca antreprenor, CEO, consultant, team coach și lector. A înființat și condus GfK România, cea mai mare companie de cercetare de piață din țară apoi a oferit consultanță în branding, strategie și transformare organizațională.

 

BIOGRAFIA, PE LARG →

ALȚI EXPERȚI PE SCENĂ:

Sabin Sărmaș

Președintele Comisiei TIC
Camera Deputaților, Parlamentul României

Agenda zilei

10:00
COFFEE & NETWORKING
10:45
HELLO, CLUJ!
De ce IQ Digital Summit? De ce la Cluj-Napoca?

Gânduri pentru o zi productivă și eficientă.

 

Cu: Smaranda HEROIU, Marian HURDUCAȘ, Dragoș STANCA – UPGRADE 100

11:00
GLOBAL KEYNOTE
“AI, MARKETING, AND THE FUTURE OF BUSINESS”
  • Paul ROETZER | Fondator MARKETING A.I. INSTITUTE si co-autor al cărții „Marketing Artificial Intelligence

Paul crede că există trei feluri de afaceri: Native AI, Emergente AI și… Depășite. Speakerul va explica de ce A.I. poate conduce transformarea digitală și creșterea companiilor.
Va prezenta o viziune pentru cum ar putea arăta business-ul generației următoare și va prezenta o rețetă pentru implementarea inteligenței artificiale în compania Dvs.

11:45
(G)LOCAL DEBATE
ARTIFICIAL INTELLIGENCE AND ITS IMPACT ON OUR LIVES: ALLY OR ENEMY?
Moderator:
Invitați:
12:10
LOCAL KEYNOTE
ECONOMIA DIGITALĂ: ALL IN ONE APP
  • Dana DIMA | VP Retail & Private Banking, BCR

Liderul BCR va vorbi despre bankingul viitorului – bazat pe teoria “customer centricity driving innovation”. Va porni de la oameni și de la modul în care ei interacționează digital. O prezentare cum, cu siguranță, nu vă așteptați să vedeți de la principalul partener al proiectului. Zero sales, 100% know-how!

12:30
REGIONAL KEYNOTE
“ROMÂNIA. POTENȚIAL. TEHNOLOGIE. VIITOR.”
13:15
LUNCH BREAK
14:15
GLOBAL KEYNOTE
„WHY ETHICS WILL CHANGE THE FUTURE OF TECHNOLOGY?”
14:45
LOCAL KEYNOTE
„FROM ZERO TO 100 IN TechCo”
15:00
SPECIAL MOMENT
TOO GOOD TO MISS THIS OUT
15:20
DIGITALINATION
În parteneriat cu Institutul ASPEN România

Ca de obicei, IQ DIGITAL aduce la aceeași masă responsabilii și monitorizează procesul de digitalizare a României – un capitol de o importanță majoră pentru viitorul dezvoltării sănătoase și pe criterii corecte a afacerilor locale cu potențial regional și global.

Moderator:
Invitați:
16:30
NETWORKING BREAK
16:45
LIVE-ON-STAGE WORKSHOP
„CUM CONSTRUIEȘTI ECHIPE ȘI ORGANIZAȚII ANTIFRAGILE”

Parțial prezentare inspirațională, parțial training – momentul susținut de invitatul nostru vă va deschide orizonturi noi, va explica de ce mindsetul „antifragil” e important – mai ales în contextul crizei globale în curs.

17:15
KEYNOTES + DEBATE: TECH „MADE IN TRANSILVANIA”
„CUM SE CRESC STARTUPURI LOCALE CARE CUCERESC LUMEA”

Secțiune realizată în parteneriat cu: Transilvania IT Cluster, Cluster Mobilier Transilvan și AgroTransilvania Cluster

Moderator:
Invitați:
18:15
GLOBAL KEYNOTE + LIVE-ON-STAGE INTERVIEW
„RULE OF ROBOTS: How artificial intelligence will transform everything”

 

Prelegerea va fi urmată de o sesiune de întrebări din public și de un interviu live, realizat de doctorul în filosofie și jurnalistul Mihnea MĂRUȚĂ – autorul volumului „Identitatea Virtuală” în curs de apariție la Editura HUMANITAS, proiect însoțit de o serie de 10 podcasturi cu autorul realizate de Dragoș STANCA – Upgrade 100

19:30
DRINKS & NETWORKING

APLICĂ AICI*:

*IMPORTANT! Accesul la IQ DIGITAL Summit se face GRATUIT – în funcție de profilul Dvs. profesional, în limita locurilor disponibileProcesul de înscriere se face individual. După transmiterea cererii de rezervare prin completarea datelor necesare, dacă sunteți admis/ă, veți primi pe email codul QR de acces – în maximum 48 – 72 de ore. Pentru siguranță, verificați și folderul “Mesaje nedorite/Junk”. Mulțumim!

IQ DIGITAL Summit este un proiect hybrid media Upgrade 100 realizat împreună cu GEORGE – inovație BCR.

Partener de tehnologie: VODAFONE.

Eveniment adus în CLUJ de: Transilvania Digital Innovation Hub.