Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

EXPERȚI GLOBALI

Rahaf HARFOUSH

Antropolog Digital & Autor de Bestseller

Rahaf e una dintre cele mai recunoscute personalități din lumea antropologiei digitale. Cunoscută pe plan global pentru cele 3 cărți best-seller: “Yes We Did: An Insider’s Look at How Social Media Built the Obama Brand”, “The Decoded Company: Know Your Talent Better Than You Know Your Customers” si, cea mai recentă, “Hustle & Float”, o lucrare care vine cu o ofertă irezistibilă: “Fă mai mult. Muncește mai puțin”.

 

▶️ DESCOPERĂ POVESTEA AICI →

David JP PHILLIPS

Coach și Public Speaker

David J.P. Phillips – poreclit și Mr. Death by PowerPoint – aduce la Craiova o experiență de peste 20 de ani în public speaking și tehnici prin care adună zeci de milioane de vizualizări cu prezentări TEDx sau clipuri virale. Specializat în neuroleadership, e autor al celebrei cărți “High on Life!” – o lucrare care explorează modul în care ne putem atinge potențialul maxim prin înțelegerea dpdv științific a emoțiilor care ne domină.

 

▶️ DESCOPERĂ MAI MULTE DESPE DAVID →

Emi GAL

Antreprenor Tech și Biohacker

Cei care cunosc istoria recentă a dezvoltării antreprenoriatului tech din România își amintesc cum Emi GAL era prezent, în presa anilor 2000, ca un exemplu constant de antreprenor precoce al industriei tech locale. A confirmat: în 2016, a reușit un exit de succes. Compania de tehnologie pentru publicitate TeAds a achiziționat startupul său numit Brainient. Acum, încă tânărul antreprenor s-a dedicat pasiunii sale pentru biohacking și a fondat EZRA, o companie care folosește A.I. și alte tehnologii avansate pentru detecția timpurie a cancerului.

 

▶️ DESCOPERĂ MAI MULTE DESPRE EMI →

InvitaȚI speciali

Diana BRĂTUCU

Director, Școala Gimnazială ”Traian” Craiova

Diana BRĂTUCU este o învățătoare care demonstrează că prin spirit antreprenorial și determinare, plus tehnologie, se pot face lucruri spectaculoase chiar și atunci când conduci o școală de stat. Povestea ei merită atenția unei țări. Veți înțelege de ce în 28 martie, la IQ DIGITAL Summit CRAIOVA.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Cosmin GEORGESCU

CEO și Fondator, ClusterPower

ClusterPower – singurul centru de date hiperscale din regiune, poziționat strategic pentru a deveni fundația pe care să fie construit un întreg ecosistem de high performance computing și inteligența artificială pentru Europa Centrală și de Sud-Est – e cu siguranță un subiect care merită un loc în agenda IQ DIGITAL Summit. Mai ales când centrul de date construit după viziunea lui Cosmin Georgescu se află la doar 14.5 km de Teatrul “Marin Sorescu” din Craiova.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Mircea Dan GHIRISAN

Plant Manager, Ford Otosan România

Absolvent al Universității din Craiova și conducătorul fabricii Ford-Otosan – cel mai mare angajator din județul Dolj, cu circa 6.400 de angajați – Mircea Dan GHIRISAN are o experiență de peste 15 ani alături de companie și va prezenta viziunea sa într-o discuție deschisă – pe scena IQ DIGITAL Summit.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Alexandra OLARU

Director Legal & External Affairs, Vodafone România

Alexandra Olaru este membru al board-ului Vodafone România din mai 2021. E un puternic susținător al inovației și educației digitale, promovând în același timp valorile românești prin artiști, comunități sau organizații emergente. Activitatea ei de zi cu zi include și o abordare strategică a acțiunilor și proiectelor Fundației Vodafone.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Ilie PANĂ

Fondator, Laboratorul de șosete și Farmacia de Detergent

Ilie Pană este un antreprenor craiovean atipic: a avut curajul să demareze nu una, ci două afaceri cu producție proprie – “Laboratorul de Șosete” și “Fabrica de Detergent” pe care le promovează într-un stil total neconvențional via social media. Care e secretul său – aflăm la IQ DIGITAL Summit!

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Ionuț STANIMIR

Director de Marketing și Comunicare, BCR

Ionuț Stanimir e Director Marketing & Comunicare la BCR – anterior responsabil cu Comunicarea Corporativă la Erste Group din Austria. E co-fondator al BCR InnovX, inițiator al Romania Tech Nation, co-fondator al BCR Money School și BCR Business School. Fellow al Aspen Institute Young Leaders Program.

 

BIOGRAFIA, PE LARG

Lia-Olguța VASILESCU

Primarul Municipiului CRAIOVA

Aleasă de trei ori primar de comunitatea din Craiova, în 2012, 2016 si 2020, fost Ministru al Muncii și Protecției Sociale, Lia Olguța-Vasilescu este un nume cunoscut pe scena publică din România – fiind prima femeie aleasă ca primar al unui mare municipiu-reședință de județ. Ea a răspuns invitației IQ DIGITAL de a urma “tradiția” din celelalte orașe unde am fost prezenți și va răspunde deschis întrebărilor legate de provocările întâmpinate în procesul de digitalizare a serviciilor publice adresate comunității pe care o conduce și nu numai.

 

BIOGRAFIA PE LARG

EXPERȚI LOCALI

Agenda zilei

🇷🇴 🇬🇧 EVENIMENTUL ESTE BILINGV, CU TRADUCERE SIMULTANĂ
09:00
☕ COFFEE & NETWORKING
09:45
🇷🇴 INTRO | HELLO, Craiova!
DE CE IQ DIGITAL, DE CE IQ DIGITAL Summit?

Gânduri pentru o zi productivă și eficientă.

 

Cu: Smaranda HEROIU și Marian HURDUCAȘ | experți Upgrade 100

10:00
🇷🇴 PREZENTARE | ZOOM OUT and FOCUS
TRANSFORMAREA EXPONENȚIALĂ A VIEȚILOR NOASTRE: GHID DE „SUPRAVIEȚUIRE” ÎN BUSINESS

Care sunt principalele transformări predictibile și cum pot proiecte educaționale de tipul IQ DIGITAL să ajute procesul care va urma.

 

Cu: Dragoș STANCA | fondator Upgrade 100

10:15
🇬🇧 KEYNOTE + Q&A
THE ANGELS & DEVIL’S COCKTAIL. WHAT IS NEUROLEADERSHIP?

 

Un discurs inspirațional și amuzant, bazat pe cartea lui David, tradusă în 30 de limbi diferite, „High on Life”.  

 

Prin decizii verificate prin neuroștiință, întreaga ta companie poate fi energizată și motivată.

 

Află care sunt cele 4 substanțe din corp care îți asigură o mai bună autogestiune – și cum să folosești asta eficient în business.

 

— Mai multe despre David, în acest material

 

Prezentarea va fi urmată de un interviu și de o conversație cu audiența, în moderarea Smarandei HEROIUUpgrade 100

11:15
🇷🇴 SPECIAL MOMENT
CUM CUCEREȘTI ROMÂNIA, DIN CRAIOVA
  • Ilie PANĂ | Fondator, Laboratorul de Șosete și Farmacia de Detergent  

 

— Povestea antreprenorului, aici

 

Care e povestea lui și ce strategii de marketing și comunicare a adoptat un tânăr antreprenor din Craiova – celebru acum în toată țara, via social media – care a refuzat să țină cont de convențiile de comunicare ale unui brand tradițional. Aflați rețeta secretă!

 

Moment realizat de jurnalistul Radu HÂNGĂNUȚEuronews România

11:45
NETWORKING BREAK
12:00
🇷🇴 TECH LEADERS TALK
INVESTIȚII LOCALE – VIZIUNE ȘI AMBIȚII GLOBALE

Antreprenorul tech Dragoș STANCA, fondator al Upgrade 100 și co-organizator IQ DIGITAL Summit, vă invită la o discuție cu Cosmin GEORGESCU, CEO și fondator al ClusterPower – singurul centru de date hiperscale din regiune, inaugurat lângă Craiova, o investiție de peste 50 de milioane de euro făcută cu ambiția de a deveni fundația pentru dezvoltarea unui întreg ecosistem de high performance computing și A.I. pentru Europa Centrală si de Est.

 

— Un material dedicat despre invitat, aici

12:30
🇷🇴 PREZENTARE
CUM CONSTRUIEȘTI UN BRAND DE ORAȘ, PRIN TEHNOLOGIE ȘI EDUCAȚIE

 

Prezentarea va fi urmată de o sesiune Q&A cu Dragoș STANCA | Fondator, Upgrade 100

12:50
🇷🇴 DEZBATERILE DIGITALINATION
MADE IN CRAIOVA. WHY STAY IN CRAIOVA?

Expertul în e-guvernare Radu PUCHIU continuă alături de Marian HURDUCAȘ seria DIGITALINATION – realizată alături și de Institutul ASPEN România

 

—> Mai multe despre acest moment, aici.

 

Continuăm să construim punți de comunicare și să confruntăm constructiv viziunile din mediul de business cu cele ale administrației publice locale, cu aportul mediului academic.

 

PARTEA 1: BUSINESS ȘI ANTREPRENORIAT | Ce așteaptă mediul de business și antreprenorial de la comunitate, cum se pot dezvolta afaceri locale de succes în regiunea de sud a României.

 

Invitații lui Marian HURDUCAȘ | content strategist, Upgrade 100:

 

Interviu cu:

 

 

Dezbatere cu:

 

 

PARTEA A 2-A: ADMINISTRAȚIE ȘI EDUCAȚIE | Cum pot colabora mai bine mediul academic cu administrația publică locală și centrală, dar și cu zona business?

 

Invitații lui Radu PUCHIU | expert e-guvernare, Upgrade 100:

 

 

Intervenție live: Sabin SĂRMAȘ, ex. Președinte Comisia IT&C Camera Deputaților

14:15
🍴LUNCH BREAK + NETWORKING
15:15
🇷🇴 🇬🇧 KEYNOTE + Q&A
AI SAVING LIVES
  • Emi GAL | CEO and Founder, EZRA

 

How Artificial Intelligence and Medical Imaging can help cure cancer, what you can do to detect and prevent the disease yourself, and insights into the future of health span and longevity.

 

–> Povestea speakerului este aici

 

Prezentarea în limba engleză va fi urmată de un interviu și de o conversație în limba română, cu Marian HURDUCAȘ | Upgrade 100

16:00
🇷🇴 PREZENTARE + Q&A
TECH FOR GOOD: O ABORDARE DIGITALĂ PENTRU ROMÂNIA

 

Prezentarea va fi urmată de o discuție cu Marian HURDUCAȘ | Upgrade 100

16:20
🇷🇴 SPECIAL MOMENT
ANTREPRENOARE LA STAT

 

Cum poți transforma spectaculos, cu tehnologie și spirit antreprenorial, o școală publică din România.

 

— Despre invitată, un material aici 

 

Moment realizat de jurnalistul Radu HÂNGĂNUȚ | Euronews România

16:30
NETWORKING BREAK
16:45
🇬🇧 KEYNOTE + Q&A
STORMY LEADERSHIP: EMBRACING ANTI-FRAGILITY AMID AI & TURNOIL

 

În fața provocărilor generate de crize economice și geopolitice, la care se adaugă complexitățile aduse de explozia A.I. – liderii se confruntă cu provocări mari pentru a conduce eficient organizații, indiferent de mărimea lor.

 

Anti-fragilitatea nu presupune însă doar să treci cu bine peste aceste provocări – ci să le transformi în oportunități de creștere, și să ieși mai puternic din “furtună”. Asta presupune însă o schimbare de paradigmă și o reacție rapidă în adopția de noi tehnologii.

 

Participanții vor obține soluții și strategii practice pentru a construi o cultură organizațională care nu doar să reziste provocărilor, ci să le și folosească pentru succesul și în interesul lor.

 

— Citeste mai multe despre invitată aici.

 

🎙️ Prezentarea va fi urmată de o conversație cu audiența, condusă de Smaranda HEROIUUpgrade 100

17:45
🇷🇴 SPECIAL MOMENT
CODE KIDS Live-On-Stage Elevator Pitch

Cum pot să-si atingă potențialul maxim, prin tehnologie, copiii din zonele rurale?

 

Cinci mici antreprenori tech, sub îndrumarea Fundației PROGRESS – prin proiectul Code Kids își vor prezenta ideile și proiectele, pe scena IQ DIGITAL Summit (dar și pe tot parcursul zilei, în zona expo a evenimentului).

Moderator: 
Invitați:

 

🎙️ Prezentările vor fi urmate de un dialog cu Camelia CRIȘAN | director executiv și Narcis LUNCEANU | manager proiect – Fundația PROGRESS

—> Mai multe despre proiect, aici

18:15
🇷🇴 🇬🇧 CONCLUZII | KEY TAKEAWAYS
DE REȚINUT, DUPĂ O ZI INTENSĂ

Cu: Smaranda HEROIUMarian HURDUCAȘ, Radu Puchiu | Upgrade  100 și invitații lor.

 

Realizatorii IQ DIGITAL – alături de câțiva speakeri-cheie – vor urca pe scenă pentru concluziile zilei alături de speakeri, invitați-surpriză și public. 

 

Sesiunea va trece în revistă ideile esențiale, de reținut, după o zi intensă.

19:00
🥂 🫱🏻‍🫲🏼 DRINKS & NETWORKING

LISTĂ AȘTEPTARE | IQ DIGITAL Summit CRAIOVA

IMPORTANT! Locurile s-au epuizat dar puteți încă să vă înscrieți pe LISTA DE ASTEPTARE. În funcție de cei care vor anula participarea, e posibil să eliberăm gradual locuri.

 

Accesul la IQ DIGITAL Summit se face GRATUIT, în funcție de profilul Dvs. profesional, și în limita locurilor disponibile.

 

După transmiterea cererii – care se face individual -, doar dacă sunteți admis/ă, veți primi pe email codul QR de acces – în maxim 24 ore. Pentru siguranță, verificați și folderul “mesaje nedorite / spam / junk” – uneori, confirmarea noastră ajunge acolo…

 

Vă mulțumim!

 

Echipa IQ DIGITAL

Centered Video

IQ DIGITAL Summit este un proiect hybrid media Upgrade 100 și GEORGE – inovație BCR.

Tech partner: VODAFONE

Local partner: UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA