Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Bruce DAISLEY e unul dintre speakerii cunoscuți pe plan internațional care vor urca pe scena următoarei ediții IQ Digital Summit.

Acest eveniment, apreciat deja de mii de antreprenori și intraprenori din Iași, Brașov și ClujNapoca, continuă, în 5 OCTOMBRIE, în clădirea emblematică a Teatrului și Operei Naționale din Timișoara.

🚩 GRĂBEȘTE-TE! Locurile se pot rezerva gratuit aici numai în limita capacității sălii! 

Bruce DAISLEY a ocupat funcții importante în cadrul Twitter – astăzi redenumit ‘X’ – și la YouTube, după care a devenit un cunoscut speaker și scriitor.

A publicat trei cărți, cunoscute și apreciate pe plan internațional mai ales în lumea tehnologiei – cu focus pe managementul resurselor umane:

The Joy of Work“, “Eat Sleep Work Repeat” și “Fortitude

🎧 DAISLEY e și gazda celebrului podcast EAT SLEEP WORK REPEAT

dintr-o locuință socială, în cea mai înaltă poziție din afara SUA a Twitter

Bruce a copilărit într-o locuință socială din Birmingham, Marea Britanie.

A lucrat de foarte tânăr pentru mai multe lanțuri fast-food ca să poată supraviețui în anii studenției și a fost primul copil din familia sa care a terminat o facultate.

Primul său job, după zeci de refuzuri, l-a obținut prin creativitate: a realizat un CV animat care îi descria viața prin desene: l-a trimis, prin poștă, la 50 de companii.

Timp de 15 ani a lucrat în media, unde a ocupat posturi în vânzări și în marketing. În acea perioadă a fost premiat de New Media Age cu „Greatest Individual Contribution to New Media”.

Ulterior, în 2008, a ajuns să conducă activitatea din Marea Britanie a YouTube – pe atunci parte din Google, actualul Alphabet.

În 2019, în timpul unei conferințe despre megatendințe în cultura organizațională. Sursa foto: Inspirationalspeakers.co.uk

Într-un interviu recent pentru Personio, Bruce își amintește că așteptările cu care intrase la Google erau foarte mari.

De exemplu, știa din comunicate publice ale companiei mamă că putea să petreacă 20% din timpul de lucru pentru alte proiecte decât cel pentru care era angajat, iar în 10% din timp putea face orice.

Care timp, însă? În realitate, niciunul dintre colegii săi nu era interesat de aplicarea acestei „reguli” – pentru simplul fapt că… nu mai aveau timp, în realitate, pentru nimic.

Preocuparea sa pentru echilibrul optim între viață personală și muncă crescut accelerat în acea perioadă.

Cea mai importantă funcție formală pe care a deținut-o a fost cea de vicepreședinte Twitter, responsabil cu businessul rețelei sociale din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

În ianuarie 2020, când a părăsit compania, deținea de fapt cea mai importantă funcție în cadrul Twitter din afara Statelor Unite.

Summitul de la Timișoara, parte din proiectul IQ DIGITAL, e un concept Upgrade 100 și George – BCR. Partener de tehnologie: VODAFONE

Mănâncă, dormi, lucrează… La nesfârșit?

Astăzi, își dedică timpul scrisului, conferințelor internaționale la care este invitat și podcasturilor pe care le realizează.

🎧 Puteți asculta cele mai recente podcasturi realizate de Daisley pe Spotify

În afară de cea mai recentă carte a sa, „Fortitude”, speakerul invitat la Timișoara a publicat alte două volume, pe aceeași temă. Prima e „The Joy of Work: 30 Ways to Fix Your Work and Fall in Love with Your Job Again” (2019), care a fost tradusă în 16 limbi și declarată best-seller de săptămânalul britanic “The Sunday Times“.

A urmat „Eat Sleep Work Repeat: 30 Hacks for Bringing Joy to Your Job” (2020).

“Un important reminder al practicilor simple de zi cu zi care îmbunătățesc modul în care lucrăm împreună”

— spunea Jack DORSEY, fondatorul TWITTER, despre a doua carte semnată de Bruce DAISLEY

Nu putem fi rezilienți “pe cont propriu”

În cartea „Fortitude: Unlocking the Secrets of Inner Strength”, care a devenit la rândul ei un best-seller “The Sunday Times“, autorul propune o altă cale către dobândirea încrederii în sine și a curajului – cale care le este accesibilă, de data aceasta, tuturor, nu doar unei elite.

Cartea a fost publicată în 2022. The Sunday Times a etichetat-o drept best seller

Spre deosebire de cultul rezilienței, care predică puterea de a te ridica după ce cazi, propunerea lui Bruce în volumul „fortitude” constă în “dobândirea unei puteri mentale care să îți permită să rămâi mereu în picioare”.

Gary Lineker, un fost mare fotbalist devenit om de televiziune, comenta – imediat după publicarea cărții – că aceasta „confirmă ceea ce credeam dintotdeauna cu toții, anume că nu putem fi rezilienți pe cont propriu”.

“Angajații de top creează regulile, nu șefii!”

Bruce DAISLEY vine la IQ DIGITAL Summit – Timisoara, 5 Octombrie

Preocuparea continuă pentru modul în care se transformă viața noastră din fața tastaturii răzbate și din articolele pe care Daisley le scrie pentru diverse publicații de prestigiu.

Într-un text publicat de celebra revistă Wired, el nota că angajații de top sunt cei care creează regulile într-o organizație, nu șefii.

Am putea continua încă preț de multe scroll-uri cu idei demne de reținut din cărțile și podcasturile speakerului IQ DIGITAL dar… ne oprim aici, cu un scurt video:

Te invităm să-l cunoști personal pe Bruce DAISLEY la IQ DIGITAL Summit Timișoara – unde te așteptăm cu mulți invitați cât se poate de relevanți.

IQ Digital Summit ajunge la Timișoara | Rezervă-ți un loc AICI

Platforma educativă și de networking creată de echipa UPGRADE 100 alături de George – BCR și de partenerul de tehnologie Vodafone va aduce în capitala Banatului, alături de lideri din tehnologie români si străini, mari companii tech dar și IMM-uri, startupuri din regiunea de vest și investitori – la care se adaugă autorități publice și personalități din zona academică.

AGENDA publicată pe site-ul oficial IQDIGITAL.RO/Timisoara prefigurează o zi intensă.

Fie că poți ajunge la summit, fie că nu - te așteptăm în comunitatea IQ DIGITAL - susținută pe GEORGE - inovație BCR și VODAFONE -> abonare la newsletter, aici.

CE E IQ DIGITAL?

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – inovație BCR.

  • Proiectul educațional tip hybrid media cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, online publishing, video short & long form – și e difuzat online, dar și la radio și TV, cu scopul de a sprijini procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România. 

| VODAFONE România s-a alăturat proiectului ca technology partner odată cu ediția de la Brașov.

| Secțiunea DIGITALINATION e dezvoltată și cu ajutorul Institutului ASPEN România

Marian Hurducas

Antreprenor, marketing & content strategist cu peste 15 ani de experiență, fost jurnalist. Co-realizator al show-ului de cultură digitală UPGRADE 100 Live – difuzat lunea de la 7 PM la Radio Guerrilla.

View all posts