Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Marian Hurducaș

Expert comunicare
UPGRADE 100
Despre expert

Am peste 15 ani de experiență în comunicare și marketing digital. O parte dintre ei i-am petrecut în media, ca jurnalist radio. Am devenit antreprenor și am pus bazele Necktie Agency în Cluj-Napoca, apoi m-am mutat la București și am luat-o de la capăt din poziția de consultant de comunicare și strategie de marketing.

Am coordonat, implementat sau elaborat strategii de comunicare digitală pentru evenimente și festivaluri de anvergură, precum Transilvania International Film Festival. Am fost consultant pentru segmentul de digital marketing al DISKOteca Festival și am lucrat cu branduri precum Sykes România, Transilvania Film, România Neîmblânzită, FAN Courier, GPeC sau bilete.ro

În același timp podcaster și consultant de producție de content, realizează HURDUcast, unul dintre primele podcasturi din România pentru care am bifat locul 1 în Apple Podcasts în prima lună de la lansare și pentru care am realizat aproape 100 de interviuri cu persoane publice, antreprenori sau oameni de comunicare și marketing. 

Sunt project manager și strategul de marketing și comunicare din spatele Murdar, primul podcast de ficțiune din România, producție ce a depășit bula ascultătorilor de podcast și care ocupă locul 1 în categoria aferentă a Apple Podcasts încă din momentul lansării.

Producător și host al unor producții media de brand cunoscute din România.

Director de comunicare al ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman, până la terminarea mandatului acestuia. 

Sunt speaker la evenimente de profil precum Social Media Summit by Revista Biz, Webstock, GPeC – Cel mai mare eveniment e-commerce din Europa Centrală și de Est, Startup Your Life by start-up.ro & Internet Corp, SO Meetups by Social Smarts. Trainer la Naked PR, Dalles GO, Școala de vară GPeC sau pentru departamentele a diverse companii.

Oamenii spun despre mine că sunt prea direct, arogant și plin de mine. Eu spun doar că sunt foarte sigur pe cunoștințele și pe expertiza mea, și, după atâția ani în industrie, nu mai am disponibilitatea necesară să îmi pierd timpul cu lipsa profesionalismului. 

Mă implic total în proiectele pe care le coordonez, pentru că privesc strategiile pe care le dezvolt și mai apoi le implementez, ca pe o fundație. Nicio construcție puternică și stabilă nu se poate ridica pe o bază necunoscută sau cu vulnerabilități.

Articolele acestui expert