Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

IQ DIGITAL Summit ajunge în 28 martie la Craiova – după edițiile de la București, Iași, Brașov, ClujNapoca și Timișoara – cu cel mai amplu format organizat până acum.

Este locul din care, fără vreo altă investiție decât timpul tău, vei pleca având un mindset nou, necesar pentru un viitor fascinant, dar nu lipsit de riscuri.

AGENDA FINALĂ este aici

Puteți aplica aici pentru un loc pe lista de așteptare

Iată mai jos cel puțin 8 motive pentru care nu trebuie să ratezi acest eveniment.

Rahaf Harfoush este poate cea mai cunoscută expertă în antropologie digitală din lume și autoarea a trei bestsellere.

Rahaf a fost numită recent consultant ONU în problema impactului Inteligenței Artificiale și face parte din comisia formată de președintele Emmanuel Macron cu scopul de a studia efectele A.I. asupra democrației.

A fost membră în echipa de campanie online a lui Barack Obama și a devenit faimoasă după ce a publicat cartea intitulată „Yes We Did!”.

David e poreclit și Mr. Death by PowerPoint, pentru că a dat peste cap online-ul cu o serie de prezentări în care vorbea despre cum poți eșua atunci când îți prezinți proiectele.

Cartea lui, „High on Life!”, a fost tradusă deja în peste 20 de limbi.

  • Până îl vei întâlni pe David pe scena IQ DIGITAL Summit Craiova, poți citi mai multe despre el AICI.

IMPORTANT! Dacă ești student/studentă la Universitatea din Craiova, vei putea să îl cunoști mai bine pe David JP Phillips într-o întâlnire exclusivă, creată special pentru mediul academic.

Încă din anul 2000, Emi Gal era prezentat ca fiind unul dintre antreprenorii viitorului pentru România. 

Câțiva ani mai târziu, a confirmat. În 2016 a reușit un exit de succes, dar nu s-a oprit. Dimpotrivă.

S-a dedicat proiectului Ezra, o companie americană care folosește puterea Inteligenței Artificiale pentru a detecta și a combate cancerul de timpuriu, ceea ce și reușește, cu o rată de succes foarte mare.

  • Ca să îl descoperi pe Emi Gal înainte de a-l întâlni la Craiova, iată acest LINK.

ClusterPower e singurul centru de date hiperscale din regiune. Acest centru e poziționat strategic pentru a deveni fundația unui viitor ecosistem de high performance computing și Inteligență artificială în Europa Centrală și de Sud-Est – destinat clienților globali.

La IQ DIGITAL Summit îl vom cunoaște pe antreprenorul din spatele proiectului, Cosmin GEORGESCU.

Acum câteva zile, el a fost invitatul lui Dragoș STANCA la Radio Guerrilla, în podcastul “Tech Leaders Talksby Upgrade 100.

Vă recomandăm, deci, să ascultați discuția aici și să citiți acest articol pentru mai multe detalii.

Dacă îți spun ceva brandurile „Laboratorul de Șosete” sau „Fabrica de Detergent”, atunci sigur ai auzit și de Ilie Pană – un antreprenor pur-sânge care își promovează munca într-un mod cu totul neconvențional, via social media

Dincolo de spectacol, el și partenerii săi de afaceri (de familie) au rezultate remarcabile: o cifră de afaceri de 6 milioane de euro, mai mare cu 40% față de 2022.

Ilie Pană va veni la IQ DIGITAL Summit cu o prezentare specială. Cum sunt și majoritatea clipurilor sale. Dincolo de asta, vei afla despre noul său startup tech și îl vei cunoaște pe omul din spatele imaginii proiectate de social media.

O secțiune extrem de importantă a Summitului nostru este Digitalination – o serie de dezbateri constructive, realizate alături de Institutul ASPEN România.

La DIGITALINATION Craiova – parte din IQ DIGITAL Summit – vei afla, de la Mircea Dan Ghirisan, care e experiența vastă a Ford Otosan, cel mai mare angajator din Dolj. 

Cristian Predescu, manager Supermedical, își va prezenta perspectiva asupra modului în care sistemul medical din România poate fi îmbunătățit cu ajutorul tehnologiei, subiect aflat și în aria de interese a lui Adrian Cătălin Petrișor, general manager al Prima Clinic. 

Claudia Moga-Olaru, Director și business development manager Romsir, îți va oferi insight-uri din viața unei afaceri de familie ce a ajuns lider de piață în segmentul fotovoltaicelor, cu o cotă de peste 10% din numărul prosumatorilor la nivel național, în timp ce Bogdan Lepădat, membru al boardului NetRom Software, îți va împărtăși din experiența colaborării sale cu clienți precum Vodafone, Philips, VidaXL, Pfizer și ING.

Foto: dezbaterile DIGITALINATION la IQ DIGITAL Summit Brașov, Iași, Cluj și Timișoara

Iar pentru toate problemele și provocările pe care cei de mai sus le vor putea ridica, din partea autorităților locale, la IQ DIGITAL Summit vine primarul municipiului Craiova, Lia-Olguța Vasilescu.

Din administrația națională vom discuta, tot în acest segment, cu Sabin Sărmaș – cunoscut lider politic și fost antreprenor IT.

Componenta de viziune către viitorul pieței muncii va fi asigurată de prezența lui Leonardo-Geo Mănescu, Președinte al Senatului Universității din Craiova. 

Totul, într-o dezbatere moderată de colegul nostru și expert în e-guvernare al IQ DIGITAL, Radu Puchiu (care se va ocupa de zona administrației) – alături de Marian Hurducaș (care va modera discuțiile legate de business).

Momente speciale vor susține și reprezentanții co-producătorului GEORGE – BCR, Ionuț STANIMIR, și al partenerului tech VODAFONE, Alexandra OLARU.

  • Lor li se va adăuga Dragoș STANCA – din partea UPGRADE 100 (organizație care semnează întregul concept) – cu o prezentare despre cum să ne pregătim pentru “perfecta furtună de oportunități” care se arată la orizont. Sau în care ne aflăm deja…

IQ DIGITAL Summit își asumă și la Craiova rolul de platformă pentru oameni și idei care pot transforma educația românească și, automat, viitorul comunităților în care trăim.

Facem asta aducând-o pe scenă pe Diana Brătucu, directoarea Școlii Gimnaziale „Traian” din Craiova, desemnată „Directorul Anului 2023 pentru Antreprenoriat”.

Tot din zona educației avem și un moment special, care îți va aduce, sperăm, un zâmbet pe chip, dar și încredere înnoită în generațiile care „îți vor plăti pensia”. 

Astfel, pe scena IQ DIGITAL Summit vor apărea copiii din proiectul CODE Kids, gândit de Camelia Crișan și de Narcis Lunceanu de la Fundația PROGRESS. Acest proiect este dedicat copiilor cu spirit antreprenorial care locuiesc în comunități rurale.

Pe parcursul unei singure zile – JOI, 28 MARTIE 2024, la Teatrul Național “Marin Sorescu” –, vei avea zeci de oportunități de networking și de new business. 

În prim plan: speakeri IQ DIGITAL Craiova. În fundal: Craiova în anul 2050 – în opinia lui DALL-E

Va fi un mediu care îți va stimula creativitatea și te va alimenta cu energie bună – absolut esențială pentru a traversa cu bine perioada complicată în care ne aflăm.

Vezi în filmul de mai jos ce spun speakerii despre cum a fost la celelalte ediții și… hai! 😉

Conceptul IQ DIGITAL  este gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – inovație BCR

  • Proiectul educațional hybrid media cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, online publishing, video short & long form – și e difuzat online, dar și la radio și TV, cu scopul de a sprijini procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România. 

| VODAFONE România s-a alăturat proiectului ca technology partner odată cu ediția de la Brașov.

| Secțiunea DIGITALINATION e dezvoltată și cu ajutorul Institutului ASPEN România

Radu Hanganut

Jurnalist @Euronews România
Realizator și Prezentator al rubricii #TheCube

View all posts