Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Rahaf Harfoush – speaker la IQ DIGITAL Summit Craiova – este una dintre cele mai importante voci din lumea tehnologiei.

Strateg, antropolog digital și autor de bestseller-uri New York Times, ea se concentrează pe intersecția dintre tehnologia emergentă, inovație și cultura digitală. 

Rahaf a fost numită recent consultant ONU în problema impactului Inteligenței Artificiale (A.I.). De asemenea, ea este director executiv al Institutului de Cultură Digitală „Red Thread” și face parte din comisia formată de președintele Emanuel Macron pentru a studia efectele A.I. asupra democrației.

Alături de mulți alți speakeri și invitați din țară și străinătate, Rahaf va urca în 28 martie pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu, unde va susține o prezentare audio-video complexă. Ea va răspunde apoi întrebărilor din public.

PUTEȚI REZERVA UN LOC AICI

Invitata IQ DIGITAL este un excelent speaker – fiind prezentă adesea în agenda unor mari evenimente.

Iată însă, detaliat, cine e Rahaf Harfoush:

Membră în echipa de campanie online a lui Barak Obama

Rahaf a devenit cunoscută după publicarea cărții “Yes We Did: An Insider`s Look at How Social Media Built the Obama Brand”. Cartea sa a fost una dintre primele analize privind rolul rețelelor de socializare în mecanismul campaniilor electorale.

Campania pentru alegerea lui Obama a fost prima din istorie care a folosit social media pe scară largă

Între timp, cartea lui Rahaf a devenit una de referință pentru strategiile digitale din campaniile electorale – mai ales pentru că, atunci la finele anilor 2000, fenomenul social media era încă la început.

Harfoush este și co-autoare a cărții “The Decoded Company: Know Your Talent Better Than You Know Your Customers”, în care este studiată utilizarea datelor pentru a-i înțelege pe angajații din companie.

Cartea propune o abordare personalizată în gestionarea personalului, combătând astfel  mentalitățile tradiționale din lumea corporatistă.

Creativitate, dincolo de munca obsesivă

Felul în care muncile creative se dezvoltă și se schimbă este unul dintre subiectele centrale abordate de către invitata IQ DIGITAL:

“Productivitatea și creativitatea nu sunt noțiuni compatibile”

Rahaf Harfoush, în „Hustle & Float”

Ea contestă atât utilitatea, cât și eficiența numeroaselor instrumente de măsurare și îmbunătățire a productivității – mai ales când vine vorba despre sarcini ce implică un grad mare de creativitate. 

Soluția? Cât mai multe momente în care să ne lăsăm mintea să se liniștească și o foarte bună cunoaștere a momentelor în care putem cu adevărat să prestăm la capacitate maximă. 

Nu există creativitate la orice oră din zi și din noapte, indiferent de anotimp, spune Rahaf.

Colecționar de artă digitală și NFT-uri

Rahaf Harfoush e și colecționar de artă. Nu orice artă, ci inclusiv artă digitală. 

Într-o analiză pentru atelier.net, ea explică felul în care NFT-urile schimbă peisajul artistic, cum se împacă un colecționar cu noul mod de a evalua și deține artă digitală, dar și care sunt riscurile de mediu cu care vine acest trend.

Te invităm să o cunoști pe Rahaf Harfoush la IQ DIGITAL Craiova, alături de mulți alți speakeri și antreprenori renumiți.

Ea va vorbi despre cum putem munci eficient într-o lume care se schimbă radical, mai rapid ca niciodată. Apoi va susține o sesiune de întrebări și răspunsuri, alături de Smaranda Heroiu – director executiv al Upgrade 100, care este tot antropolog digital.


AGENDA e pe site-ul oficial – unde vei găsi și FORMULARUL PENTRU ÎNSCRIERI.

CE ESTE IQ DIGITAL?

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – inovație BCR.

  • Proiectul educațional tip hybrid media cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, online publishing, video short & long form – și e difuzat online, dar și la radio și TV, cu scopul de a sprijini procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România. 

| VODAFONE România s-a alăturat proiectului ca technology partner odată cu ediția de la Brașov.

| Secțiunea DIGITALINATION e dezvoltată și cu ajutorul Institutului ASPEN România.

Radu Hanganut

View all posts

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *