Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Celebrul speaker suedez David JP Phillips se numără printre speakerii internaționali care vor fi prezenți, în 28 martie, la IQ DIGITAL Summit Craiova.

El va urca pe scena Teatrului Național “Marin Sorescu” alături de mulți alți experți din țară și din străinătate.

IMPORTANT! În aceeași zi - joi, 28 martie -, David JP Phillips se va întâlni și cu studenții Universității din Craiova, în cadrul unui eveniment special: IQ DIGITAL Talks.

David JP Phillips are o experiență de peste 20 de ani în public speaking, iar TED Talk-urile sale au strâns peste 11 milioane de vizualizări.

A fondat în Suedia o mare companie de training în domeniul abilităților de prezentare și a devenit faimos pentru felul în care abordează prezentarea în Power Point.

Povestea succesului său e foarte interesantă: a început ca tehnician de suport la Microsoft, iar când s-a apucat de antreprenoriat, a pornit cu stângul.

A fost înșelat chiar de partenerul său din business.

FORMULARUL PENTRU ÎNSCRIERI este aici

A trecut printr-o depresie profundă – dar asta l-a ajutat să scrie o carte devenită best-seller.

Povestește chiar el toate aceste lucruri, pe site-ul personal. Acolo explică și cum a studiat mii de prezentări înainte de-a trage concluziile pe care le sintetizează acum, pentru audiența sa din întreaga lume.

Momentul-cheie al lansării sale a fost speech-ul pe care l-a ținut la un TEDx, în 2015.

Într-un context global în care prezentările de business trecuseră de la banalitate la “o crimă de comunicare”, David și-a făcut un nume pornind de la acest TEDx, intitulat „How to Avoid Death by PowerPoint”.

Sensul din limba română? Cum să faci prezentări care să nu fie plictisitoare “de moarte”.

Principalele idei din acest celebru TEDx sunt folosite azi în traininguri din întreaga lume.

Dar acesta a fost doar începutul. 

David JP Phillips și-a clădit apoi un brand puternic ca expert în public speaking și în storytelling – combinând participarea la evenimente cu conținut creat special pentru mai multe rețele de socializare.

A fost nominalizat, pe poziția a 13-a, în Top Global Gurus al celor mai importanți 30 de speakeri în comunicare.

Scopul meu este să le dau oamenilor șansa de a fi comunicatori mai buni. Cred că asta chiar îi schimbă pe oameni, pe fiecare în parte, spune David.

Cunoștințele sale de comunicare și de public speaking au ajuns, printre altele, la angajați din mari companii, precum Oracle, Google și Microsoft. 

Așa cum îi stă bine oricărui superstar în arta comunicării, David JP Phillips a devenit și un autor influent în domeniul dezvoltării personale. 

Cartea sa, „High on Life!” – tradusă deja în peste 20 de limbi –, își propune să îl educe pe cititor astfel încât acesta să atingă împlinirea personală prin înțelegerea felului în care funcționează hormonii-cheie.

Cartea e bazată pe lupta lui David pentru a scăpa de depresie. Iar calea pe care el a ales-o este denumită “auto-bio-hacking”. 

Pe românește: cum să-ți înțelegi și să-ți gestionezi reacțiile biochimice din organism, în așa fel încât să îți auto-induci o stare de bine, de împlinire și fericire.

“Cartea lui David JP Phillips este un manual pentru a influența atingerea fericirii prin intermediul propriilor mecanisme biologice. Nu găsești ceva mai bun de atât!”

spune Thomas Erikson, autorul cărții „Surrounded by Idiots”

Phillips aduce informații importante despre modul în care ne pot schimba viața șase substanțe produse de corpul nostru.

E un subiect de care el e foarte pasionat și pe care l-a extins și în domeniul prezentărilor.

Phillips nu a studiat comunicare din cărți sau prin programe educaționale consacrate. Consideră că asta l-ar fi influențat negativ și l-ar fi făcut să tindă a copia ideile altora.

A ales deci propria cale și a dezvoltat o metodă unică în patru pași: Observă, Analizează, Aplică, Documentează.

Spune că țelul prezentării este atins cu succes atunci când publicul este participant, nu doar spectator. 

În workshop-urile și în training-urile sale, el explică și cum gesturile potrivite devin instrumente esențiale pentru succes, deoarece completează comunicarea verbală și contribuie la un impact mai mare al interacțiunii cu publicul.

Te invităm să îl cunoști pe David JP Phillips în 28 martie, la IQ DIGITAL Summit Craiova.

AGENDA e pe site-ul oficial – unde vei găsi și FORMULARUL PENTRU ÎNSCRIERI

Dar asta nu e tot!

Imediat după prezentarea de la Teatrul “Marin Sorescu”, David JP Phillips va participa, în Aula Albastră, la o întâlnire cu studenții Universității din Craiova – partener local al IQ DIGITAL.

Smaranda Heroiu de la Upgrade 100 va modera această discuție – pentru acces, trebuie doar să completați formularul de mai sus –> unde vă rugăm să indicați facultatea și numărul matricol.

Conceptul IQ DIGITAL este gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – inovație BCR

  • Proiectul educațional hybrid media cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, online publishing, video short & long form – și e difuzat online, dar și la radio și TV, cu scopul de a sprijini procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România. 

| VODAFONE România s-a alăturat proiectului ca technology partner odată cu ediția de la Brașov.

| Secțiunea DIGITALINATION e dezvoltată și cu ajutorul Institutului ASPEN România.

Radu Hanganut

View all posts

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *