Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Un nou eveniment major din seria IQ DIGITAL Summit se va desfășura la Teatrul și Opera din Timișoara, în 5 octombrie.

După Iași, Brașov și Cluj-Napoca, IQ Digital Summit ajunge la Timișoara în 5 octombrie 2023 | Rezervă loc AICI

Organizatorii propun un line-up care, ca de obicei, combină expertiza globală cu cea regională și locală.

Platforma educativă și de networking creată de echipa UPGRADE 100 alături de George – BCR și de partenerul de tehnologie Vodafone va aduce în capitala Banatului, alături de lideri din tehnologie români si străini, mari companii tech dar și IMM-uri, startupuri din regiunea de vest și investitori – la care se adaugă autorități publice și personalități din zona academică.

AGENDA publicată pe site-ul oficial IQDIGITAL.RO/Timisoara prefigurează o zi intensă.

Programul zilei poate fi împărțit în 3 mari capitole:

I. EXPERȚI GLOBALI ALĂTURI DE LIDERI REGIONALI

Unul dintre cei mai asteptați speakeri internaționali de la summitul din 5 octombrie va fi, cu siguranță, Bruce DAISLEY – POVESTEA LUI, AICI.

Bruce DAISLEY, ex-YouTube & Twitter, autor de succes și gazdă a podcastului Eat, sleep, work repeat

Bruce are un CV impresionant, care include poziții-cheie la Youtube și Twitter (acum X.com – unde a ocupat cea mai înaltă funcție din afara SUA). 

E autorul cunoscutului podcast „Eat, Sleep, Work, Repeat” și al cărții omonime, precum și al volumului „The Joy of Work”. „Fortitude” – o altă carte scrisă de Bruce a fost declarată cea mai bună carte de business în 2022 de către „Financial Times”.

⚠️ ATENȚIE, locurile gratuite pentru ediția de la Timișoara sunt limitate. Solicită un loc în sală cât mai repede ---> AICI

Un alt vorbitor cunoscut pe plan global care va urca – UPDATE: ÎN FORMAT VIRTUAL, LIVESTREAM – pe scena Operei din Timișoara la IQ DIGITAL Summit este John SANEI – AICI, UN MATERIAL DEDICAT.

John SANEI, strateg de business și autor de succes

E unul dintre cei mai apreciați speakeri si autori ai noului val: are nu mai puțin de 5 cărți publicate, printre care „Who Do We Become”, „Future Next” și „What’s Your Moonshot”.

E ceea ce se numește un ”future strategist”, un strateg al viitorului – fiind invitat la cele mai importante evenimente globale dedicate noilor tehnologii.

Un nou speaker internațional anunțat cu câteva zile înainte de summit – este Rich MULHOLLAND.

La rândul său autor cunoscut – cu 3 titluri la activ – Rich (foto) este unul dintre cei mai energetici și inspiraționali vorbitori în domeniul strategiei din lume.

Povestea lui o puteți citi aici.

Un alt nume important din agendă este cel al lui Thomas KOLARIK – vicepreședinte al BCR responsabil cu zona tehnică și digitalizarea băncii, care are o experiență locală și internațională impresionantă.

VODAFONE va fi prezent în agendă reprezentat la vârf de Ana Maria POPA, director Customer Operations. Despre ea, aici.

Agenda e completată și de expertul român Adrian DRAGOMIR, cel care a fondat platforma Termene.ro

Adrian Dragomir – STARTAI.ro

El a decis să dedice următoarea etapă a carierei sale educației în domeniul A.I., urmând a lansa, chiar în aceste zile, proiectul StartAI.ro.

Dragomir va susține la Timișoara un training live pentru antreprenorii interesați de transformarea exponențială provocată de inteligența artificială – după ce și-a consacrat toată vara acestui an studiului și trainingurilor din acest domeniu.

Despre cât de profunde sunt schimbările generate de A.I. vă recomandăm și prezentarea expertului american Paul ROETZER – susținută la IQ DIGITAL SUMMIT din Cluj – versiunea digitalizată a prezentării sale este aici.

II. INVESTITORI, COMPANII TECH ȘI STARTUPS DIN VESTUL ROMÂNIEI

Dezbaterile locale din cadrul IQ Digital Summit sunt un prilej extraordinar pentru comunități ca să analizeze ce funcționează, ce nu și ce mai trebuie făcut pentru ca mediul de business să scaleze rezultatele

Evident, agenda nu poate fi completă la un summit de acest calibru fără o justă reprezentare a ecosistemului de investitori, companii si startupuri tech din vestul țării.

–> la fel cum s-a întâmplat si la IașiBrasov și Cluj.

De această dată, în parteneriat cu Timisoara StartupsIQ DIGITAL va lansa un format nou în care noi proiecte și antreprenori cu mare potențial vor prezenta și dezbate, pe scena Operei din Timisoara, alături de cei care au confirmat deja.

Astfel, în line-up se vor regăsi trei antreprenori cunoscuți: Ciprian MAN, Co-fondator, Growceanu Angel Investment, antreprenorul în serie Daniel MARINIUC și Florin CORNIANU, co-fondatorul 123FormBuilder.

Lor li se vor alătura startupuri și antreprenori aflați încă faza de creștere accelerată – precum Vlad MARINCAȘ, CEO Aquarate.aiRoxana MARGAN, co-fondator și CEO ORIGINI, Monica MOLDOVAN, co-fondator The Care Hub si Laura BULAI co-fondator, HELPERZ.

III. ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ ȘI EDUCAȚIE

DIGITALINATION este un concept Upgrade 100 dezvoltat și cu ajutorul Institutului ASPEN România

Nu în ultimul rând, IQ DIGITAL își propune să construiască punți între mediile public, privat și academic, așa că expertul în e-guvernare al UPGRADE 100 Radu PUCHIU va continua și la Timișoara seria DIGITALINATION – realizată și cu participarea Institutului ASPEN România – alături de invitați-cheie, care au puterea de a schimba lucrurile în bine.

Un demers necesar, în condițiile în care țara noastră ocupă încă ultimul loc în clasamentul digitalizării DESI, realizat de Comisia Europeană.

La Timișoara, invitați și speakeri în secțiunea DIGITALINATION vor fi (în ordine alfabetică):

Florin DRĂGAN – Rectorul Universității Politehnice din Timișoara;

Dominic FRITZ – Primarul Municipiului Timișoara;

Bogdan GRUIA-IVAN  Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării;

Sorin MAXIM – Directorul General al Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, ADR Vest.

MAI MULTE DESPRE ACEST MOMENT, AICI

CUM PUTEȚI PARTICIPA LA IQ DIGITAL SUMMIT?

_Pagina oficială al summit-ului, unde puteți să vedeți agenda detaliată și prin care puteți să obțineți un loc gratuit este IQDIGITAL.RO/TIMISOARA

_Pentru a rămâne la curent cu cele mai noi detalii, vă stă la dispoziție și newsletterul comunității din jurul proiectului, la care vă puteți abona AICI

_Materialele educative multimedia rezultate în urma evenimentelor din cadrul proiectului apar, constant, aici, pe site.

CE E IQ DIGITAL?

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – inovație BCR.

  • Proiectul educațional tip hybrid media cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, online publishing, video short & long form – și e difuzat online, dar și la radio și TV, cu scopul de a sprijini procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România. 

| VODAFONE România s-a alăturat proiectului ca technology partner odată cu ediția de la Brașov.

| Secțiunea DIGITALINATION e dezvoltată și cu ajutorul Institutului ASPEN România

Marian Hurducas

Antreprenor, marketing & content strategist cu peste 15 ani de experiență, fost jurnalist. Co-realizator al show-ului de cultură digitală UPGRADE 100 Live – difuzat lunea de la 7 PM la Radio Guerrilla.

View all posts