Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

După Iași, Brașov și Cluj, IQ DIGITAL Summit e pregătit pentru publicul din Timișoara – unde va ajunge chiar JOI, 5 OCTOMBRIE!

UPDATE 4 OCTOMBRIE: LOCURILE SUNT EPUIZATE DAR PUTEȚI SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI PE LISTA DE ASTEPTARE AICI

– vă vom anunța în cazul în care se vor elibera, prin anularea participării, locuri suplimentare. Mulțumim!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” și Opera din oraș vor fi „the place to be” pentru intraprenorii și antreprenorii care vor să aprofundeze cele mai noi trenduri globale din tehnologie – și informațiile care vor face diferența dintre performanță și eșec – în anii care vor urma.

Dacă ești decis, deja, ULTIMELE LOCURI SE POT REZERVA AICI

Va fi, evident, o zi intensă. Dar și foarte utilă, cu potențial de a-ți deschide noi viziuni și noi oportunități.

AGENDA FINALĂ a zilei este AICI.

Iată mai jos doar 7 MOTIVE să fii în sală dacă ai fost admis/ă deja sau dacă, poate, eziți încă să ni te alături:

1. AFLI CELE MAI NOI TRENDURI DE LA UN FOST EXECUTIV IMPORTANT AL TWITTER (ACUM, „X”) ȘI AL YOUTUBE

Unul dintre cei mai așteptați speakeri internaționali de la summitul din 5 octombrie va fi, cu siguranță, Bruce DAISLEY..

Bruce are un CV impresionant, care include poziții-cheie la Youtube și Twitter (acum X.com – unde a ocupat cea mai înaltă funcție din afara SUA). 

E autorul cunoscutului podcast „Eat, Sleep, Work, Repeat” și al cărții omonime, precum și al volumului „The Joy of Work”.

Fortitude” – o altă carte scrisă de Bruce – a fost declarată de către „Financial Times” cea mai bună carte de business în 2022.

__Povestea lui, pe larg, este aici

2. ÎȚI RECONFIGUREZI STRATEGIA, CU UN EXPERT GLOBAL RECUNOSCUT

Sud-africanul Richard MULHOLLAND a ținut prezentări în 40 de țări și pe 6 continente – cu focus pe strategia de business și pe comunicarea eficientă.

E autor a trei cărți despre strategia de business și fondator al Missing Link – o companie care-i învață pe oamenii de business cum să utilizeze tehnici avansate de persuasiune.

__ Povestea lui, pe larg, aici.

3. ÎL CUNOȘTI, ÎN DIRECT, PE CELEBRUL AUTOR SUD-AFRICAN JOHN SANEI

E unul dintre cei mai apreciați speakeri si autori ai noului val: are nu mai puțin de 5 cărți publicate, printre care „Who Do We Become”, „Future Next” și „What’s Your Moonshot”.

Va intra în direct cu noi de la NASA – unde va susține în paralel un training cu oameni care se pregătesc să cucerească nu doar lumea aceasta, ci și să descopere altele, noi, la propriu.

__Un material despre cariera lui, aici

4. BENEFICIEZI GRATUIT DE UN TRAINING A.I. APLICAT, CU UNUL DINTRE CEI MAI BUNI EXPERȚI ROMÂNI

Adrian DRAGOMIR – Foto: Laszlo Raduly / New Money

Cunoscutul antreprenor român Adrian DRAGOMIR revine la IQ DIGITAL Summit, unde va susține un training dedicat celor interesați de transformările radicale pe care le aduce inteligența artificială.

__ Mai multe despre speaker și de ce e un must-attend segment, AICI.

5. ÎNVEȚI CUM SĂ PROFIȚI DE UN EXEMPLU GLOBAL DE SUCCES ȘI DE CREȘTERE, VIA STARTUPURI TECH: ISRAEL

Ambasadorul Israelului în România, Reuven Azar, e un diplomat cu greutate.

Vino la summit si vei afla ce putem învăța de la Israel și, totodată, ce oportunitate uriașă li se va deschide startup-urilor tech din vestul țării.

__ De ce e o participare importantă, descoperă DIN ACEST ARTICOL.

6. CUNOȘTI STARTUPURI, INVESTITORI ȘI AUTORITĂȚI DIN ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ, REGIONALĂ ȘI LOCALĂ

Dezvoltarea oportunităților de business nu se poate face fără cooperarea cât se poate de bună dintre autoritățile locale si centrale, mediul academic, agențiile regionale de dezvoltare – alături de startups și investitori din zonă.

Vă invităm, așadar, la un nou format din seria TECH MADE IN… ” la care adăugăm o nouă ediție importantă a DIGITALINATION – format realizat în parteneriat cu Institutul ASPEN România.

Invitați relevanți și importanți, în ambele segmente: de la noul ministru al Digitalizării, Bogdan-Gruia IVAN, la primarul Dominic FRITZ, până la liderul ADR Vest, Sorin MAXIM, și rectorul Universității Politehnica Timișoara, Florin DRĂGAN – toți vor urca pe scena IQ DIGITAL Summit.

Segmentul dedicat startup-urilor locale cuprinde – cum ziceam – nu doar noi companii care cresc, din Timișoara, ci și investitori deja consacrați și companii care au crescut, global, din vestul țării.

__Descoperiți AICI lista amplă a invitaților.

Acum, spre final, ne dăm seama că acest punct 6 putea genera, lejer, N alte motive separate (despre startups, investitori, administrație locală, centrală, regională plus universitară), dar… știm că timpul e foarte prețios.

Așadar, last but not least, cu voia Dvs, ultimul argument pe listă (deși e, poate, cel mai important).

7. OPORTUNITĂȚI DE NETWORKING ȘI NOI CONEXIUNI DE BUSINESS – SIMULTAN CU UN #UPGRADE MAJOR DE KNOW-HOW DIGITAL

Formatul realizat de UPGRADE 100 în parteneriat cu partenerii de la GEORGE – inovație BCR au gândit întreg formatul IQ DIGITAL și ca o oportunitate de business și noi conexiuni.

Vei putea cunoaște executivi de top ai Grupului ERSTE, printre care vicepreședintele pentru Operațiuni și IT al băncii, Tomas Kolarik (foto), care va și urca pe scenă.

Thomas Kolarik, lider IT si operațional al BCR
Povestea lui o poți citi AICI

Partenerul tech VODAFONE ți se va dezvălui mai clar cu noi oportunități printr-un executiv de top: Ana Maria POPA, Director Customer Operations

Dacă încă eziți să te alături comunității noastre – credem că poate să ajute acest material – realizat după IQ DIGITAL Summit CLUJ.

Aruncă o privire și hai! Te așteptăm – pentru o zi intensă, plină de idei, inspirație și noi oportunități.

⚠️ TE POȚI ÎNSCRIE GRATUIT PÂNĂ CEL TÂRZIU VINERI, 29.09 – VIA ACEST FORMULAR!

Carmen Codrean

View all posts