Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Am intervievat câțiva dintre speakerii care au urcat pe scena Teatrului Național Cluj cu privire la experiența IQ DIGITAL Summit.

Totodată, am încheiat sondajul de opinie post-eveniment. Iată câteva date, idei și concluzii.

CE SPUN SPEAKERII INVITAȚI?

Mai întâi – un aftermovie și părerile cu care au plecat speakerii invitați de la Cluj:

CE A VOTAT PUBLICUL?

Dintre cei 1.265 de participanți, 284 au completat sondajul post-eveniment, adică 22.4%. Ceea ce ne oferă o imagine relevantă.

La impresia generală despre summit, suntem onorați să aflăm că doar șase persoane, adică numai 2.1%, au considerat experiența „dezamăgitoare” (1 punct) sau au spus că „se poate mai bine” (2 puncte).

Cu 97.9% minim „conform așteptării” (3, 4 sau 5 puncte) și 84,8% care ne-au acordat 4 și 5 puncte, adică „peste așteptări” și „excepțional” – suntem onorați și vă mulțumim!

CEL MAI APRECIAT MOMENT

Cel mai apreciat moment a fost cel susținut de primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, care a depășit chiar și scorurile foarte bune obținute de speakerii profesioniști.

Însumând aproape 93% note de 4 („peste așteptări”) și 5 („excepțional”), semnalul dat de acest subiect și de momentul aferent ar trebui să le dea de gândit multor politicieni români.

Iată rezultatele:

VIDEO | Urmăriți momentul aici

CEI MAI VOTAȚI SPEAKERI

În afară de momentul de mai sus, TOP 5 cele mai apreciate prezentări – considerând doar notele 4+5, adică „peste așteptări” și „excepțional”, este următorul:

  1. Paul ROETZER: 92.2%
  2. Olivia GAMBELIN: 80.7%
  3. Cosmin ALEXANDRU: 76.8%
  4. Martin FORD: 74.7%
  5. Bogdan PUTINICĂ: 72.2%

Din totalul de peste 20 de invitați și moderatori care au urcat pe scenă, nu am avut nici un speaker cu un scor de „peste așteptări” + „excepțional” care să fie sub 55% – ceea ce e, de asemenea, o premieră în seria IQ DIGITAL Summit de până acum.

IMPORTANT. Materialele video și editoriale rezultate în urma prezentărilor de la summit vor fi publicate, gradual, pe acest site - pe măsură ce încheiem elaboratul proces de digitalizare a acestora.

CE NU A FOST OK?

Cele mai des întâlnite plângeri au fost legate de confortul oferit de sala Teatrului și a Operei Naționale.

E vorba despre probleme legate de încălzirea excesivă și de starea proastă a clădirii, în interior: aici subscriem și credem că o bijuterie arhitecturală ar merita o investiție corespunzătoare.

Poate că autoritățile locale și cele centrale care citesc aceste rânduri se gândesc la o soluție. Și, mai ales, poate o și găsesc, iar, dacă nu cerem prea mult, o și implementează 🙂

Am avut mai mulți participanți care consideră că au fost prea multe prezentări și prea puține pauze.

Noi luăm acest feedback ca fiind “de bine” 🙂 – e un eveniment cu conținut intensiv și know-how, sperăm noi, valoros. Există și rațiuni practice: intervalul de timp în care am putut folosi locația, în cazul dat.

CE E IQ DIGITAL?

🤝 Summitul de la Cluj e parte din proiectul amplu IQ DIGITAL – un concept hibrid media semnat de Upgrade 100 și susținut încă din faza de proiect de George – Inovație BCR.

🤝 Partener de tehnologie: VODAFONE

🤝 Această ediție a fost adusă la Cluj de: The European Digital Innovation Hub în Transilvania

Proiectul educațional hybrid media IQ DIGITAL cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, online publishing, video short & long form – și e difuzat online, dar și la radio și TV, cu scopul de a sprijini procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România.

Pe acest site urmează să publicăm materiale editoriale complexe, rezultate după ziua intensă petrecută la Cluj – dar nu numai de acolo.

NU RATAȚI NICI UN MATERIAL NOU! Cea mai sigură modalitate de-a rămâne în contact cu noutățile de la IQ DIGITAL este să vă alăturați comunității noastre via ABONARE NEWSLETTER

⚠️ Primele materiale sunt deja pe Site + YouTube – vor urma, toată vara, altele noi și, sperăm, cât mai utile! 👋

Dragos Stanca

View all posts