Misiunea IQ DIGITAL este de a dinamiza ecosistemul antreprenorial local, prin stimularea inovației atât în companiile private, cât și în instituțiile publice – cu aportul mediului academic.
Venim cu idei, inspirație, perspective noi, oportunități de networking și dezbateri constructive, în beneficiul comunităților locale și regionale.
Cum a fost până acum la Iași, Timișoara, Brașov și Cluj – puteți vedea în filmul de mai jos:
Vom continua, la Craiova – cu cel mai mare summit tech organizat vreodată în oraș -, dar și cu cel mai complex eveniment pe care l-am organizat până acum.
DIGITALINATION – de ce va fi un moment important în agenda zilei?
Nu vom aduce pe scena IQ DIGITAL Summit doar experți globali si invitați reprezentativi pentru tehnologia si antreprenoriatul din România, ci și oameni și companii cât se poate de relevante pe plan local.
Va fi reprezentată o mare investiție tech – prin prezența lui Cosmin Georgescu și a ClusterPower (detalii, aici), precum și un model neconvențional de afaceri și comunicare, alături de antreprenorul Ilie Pană și afacerile sale e-commerce + producție (despre acest moment, detalii, aici).
Însă asta nu e tot: în panelul numit DIGITALINATION, experții Upgrade 100 Marian Hurducaș (comunicare) și Radu Puchiu (e-guvernare) vor pune la aceeași masă companii reprezentative local, autorități și mediul academic.
Aici e AGENDA zilei, iar aici găsiți FORMULARUL DE ÎNSCRIERE
Companiile care vor fi reprezentate în această secțiune extrem de importantă în conceptul IQ DIGITAL sunt:
- Ford Otosan – companie care numără peste 6400 de angajați, fiind cel mai mare angajator din județul Dolj.
- Prima Clinic – o afacere de familie care a cucerit piața locală, în ultimii 10 ani.
- NetRom – cel mai important player IT din zonă.
- Romsir – lider în zona energiei verzi, cu operațiuni solide în regiune.
- Supermedical – un startup din Craiova care dinamizează digitalizarea și modernizarea sistemului de sănătate.
Formatul – mai sus, în imagini de la Brașov, Iași, Cluj și Timișoara – are menirea de a pune față în față provocări și soluții. Antreprenori și nevoile acestora de-o parte, autoritățile locale – care vor fi reprezentate la vârf, chiar de primarul Lia Olguța Vasilescu, cea aleasă de cetățeni de 3 ori în fruntea comunității locale (biografia acesteia, aici) – de cealaltă parte.
Nu va lipsi mediul academic, reprezentat de Leonardo-Geo Mănescu – director general al Infrastructurii de Cercetare în Științe Aplicate (INCESA) și președintele Senatului Universității din Craiova (UCv). El e și antreprenor, după cum reiese din biografia sa, expusă aici.
Lor li se adaugă, desigur, publicul, comunitatea, care are – sau ar trebui să aibă – de câștigat de pe urma acestei relații.
O introducere din partea unui expert recunoscut
Înaintea dezbaterii îl veți putea urmări cu un speech introductiv pe Ionuț Stanimir – unul dintre cei mai apreciați oameni de marketing si comunicare din România, de altfel și principal “vinovat” pentru prezența IQ DIGITAL Summit în oraș.
Ionuț, care coordonează activitățile de marketing și comunicare ale tuturor inițiativelor semnate de BCR în România – una dintre acestea fiind și co-producția IQ DIGITAL, un format realizat alături de echipa Upgrade 100 – va vorbi despre importanța construirii unui brand al orașului, prin tehnologie și inovație.
O introducere potrivită pentru segmentul următor, în care vom aprofunda lucrurile.
Cine sunt reprezentanții companiilor invitate?
- Mircea Dan Ghirisan, plant manager, Ford Otosan România
El are o experiență de peste 15 ani alături de companie și va prezenta viziunea sa într-o discuție deschisă. Ford Otosan este cel mai mare angajator din județ – cu peste 5.500 de angajați, conform celor mai recente date.
- Bogdan Lepădat, manager operațional și membru al boardului NetRom
El este director de departament și are o experiență de 16 ani în dezvoltarea de soluții software web.
NetRom are o echipă ce numără peste 500 de specialiști în IT și este cotată drept a treia cea mai mare companie de software din Olanda, având și cel mai mare scor în ceea ce privește indicatorul de satisfacție exprimată de către clienți.
Iar la capitolul clienți, NetRom se poate lăuda cu nume precum Pfizer, ING, Philips sau Vodafone.
- Claudia Moga-Olaru, Business Development Manager, Romsir
Este fost profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, unde a predat tehnici de negociere și business internațional.
A absolvit summa cum laude cursurile Bucharest School of Management – Romanian Canadian BSM MBA.
Romsir e lider de piață în segmentul fotovoltaicelor, cu o cotă de peste 10% din numărul prosumatorilor la nivel național.
- Adrian Cătălin Petrișor, general manager Prima Clinic
General manager și fondator Prima Clinic Craiova, e medic specialist medicină internă și cardiologie.
Prima Clinic e o afacere locală de succes, fondată de Adrian Cătălin Petrișor alături de soția sa, Iuliana Eugenia Petrișor.
-> Mai multe detalii biografice găsiți în pagina dedicată experților invitați – aici.
- Cristian Predescu, Manager Supermedical
Cristian Predescu e antreprenor cu peste 20 ani de experiență în domeniile medical și pharma, avocat de profesie și susținător al transformării digitale din sănătate.
Supermedical dezvoltă de peste 17 ani proiecte ajunse la un volum de peste 7.5 milioane de euro anual. Recent, a dezvoltat AiForRomania – o platformă ce oferă acces la aplicații de inteligență artificială pentru suport în diagnostic.
Mai sunt doar câteva zile până la summit și puține locuri încă disponibile.
FORMULARUL PENTRU ÎNSCRIERI este aici
Vă așteptăm cu drag, inspirație, și energie bună!
CE ESTE IQ DIGITAL?
Conceptul IQ DIGITAL este gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – inovație BCR
- Proiectul educațional hybrid media cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, online publishing, video short & long form – și e difuzat online, dar și la radio și TV, cu scopul de a sprijini procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România.
| VODAFONE România s-a alăturat proiectului ca technology partner odată cu ediția de la Brașov.
| Secțiunea DIGITALINATION e dezvoltată și cu ajutorul Institutului ASPEN România.