Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Proiectul informativ și educațional IQ Digital by George continuă cu un format interactiv care aduce în atenția publicului informații de business într-o structură împrumutată din cultura YouTube: ideea de "battle".

Doar că în cazul dat este o „bătălie” cât se poate de constructivă, o dezbatere de idei și soluții menite să le ofere idei antreprenorilor interesați de digitalizarea corectă a departamentelor principale ale afacerilor mici și mijlocii.

Prima serie cuprinde 6 „dueluri” ale experților din tot atâtea domenii-cheie, cu invitați pe măsură, din partea unora dintre cele mai dinamice companii locale și internaționale.

Iată domeniile și experții din fiecare “battle“:

> VÂNZĂRI: Septimiu Pop – SalesBridgeRaluca Tătărușanu – Druid AI și Ciprian Cazacu – easySales

> HR: Mihai Cepoi – Jobful, Elena Georgescu – TruePeople

> CONTABILITATE: Mircea Căpățînă – Smartbill, Mario Popescu – Tailent

> MARKETING: Alexander Stoica-Marcu – Product Lead, Krystian Kuta – Sales Manago, Dimitrie Baitanciuc – Brizy

> BUSINESS INTELLIGENCE: Adrian Dragomir – Termene.ro, Ștefan Vrabie – Aggranda, Daniel Nicolae – Innoship

> PROCESE INTERNE: Daniela Apolozan – DocProcess, Bogdan Năforniță – ProFluo, Vlad Cazan – KFactory

Toți fac parte din seria de experți propuși de platforma de conținut și evenimente educaționale IQ Digital puteți afla aici detalii despre fiecare dintre invitate și invitaț, dar și despre proiectele de care se ocupă.

Ineditul formatului constă și în faptul că experții care își prezintă ideile pot și răspunde oricărei întrebări – chiar dacă nivelul și complexitatea producției video nu permite difuzarea în regim de live, integral.

Din mijlocul acestor dezbateri duse de mințile frumoase ale României se nasc, de fapt, cele mai bune idei din care inclusiv noi învățăm zi de zi.

Sergiu Manea, CEO BCR

Nimeni nu poate pretinde că deține o rețetă perfectă despre cum se face transformarea digitală. Este un proces în permanentă evoluție, un exercițiu de învățare continuă, în care încercăm să oferim cunoștințe, împreună cu oamenii din jurul nostru, cu antreprenorii, și să adăugăm idei noi. Și mereu alte idei.

Nu e doar despre linii de cod sau noțiuni teoretice, ci despre adaptare, eficientizare, instrumente și experiențe. În acest context, credem în rolul nostru, dincolo de resursele financiare, de a construi acces la o sumă extraordinară de experiențe din domenii diferite, în calitate de polenizator”, spune Sergiu Manea, CEO BCR – interviul realizat în cadrul IQ Digital de George Buhnici cu el este aici.

Seria „Experts’ Battleva fi difuzată pe Youtube și pe platforma IQDIGITAL.ro -> în fiecare dimineață de miercuri. Primul episod le este dedicat, desigur, colegilor care generează veniturile: cei din departamentul de vânzări:

Formatul hybrid media e conceput și realizat de echipa Upgrade 100.

Carmen Codrean

View all posts