Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Cunoscuți experți și speakeri globali, lideri de mari companii din regiune, IMM-uri și startupuri tech, alături de zona academică și de reprezentanți ai instituțiilor publice. O singură zi, intensă, care combină networkingul cu inspirația și know-how-ul.

Subiectul principal: impactul inteligenței artificiale în modul în care lucrăm, facem business și… trăim.

Acesta e IQ DIGITAL Summit – formatul creat de UPGRADE 100, în parteneriat cu George | BCR – ajunge la CLUJ-NAPOCA miercuri [14 iunie].

LISTA DE ASTEPTARE, AICI >>>

⚠️ ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT –> Puteți solicita un loc si vă vom anunța dacă apar locuri noi (prin anulări ale participării celor care au deja bilet).

Evenimentul se va organiza în clădirea emblematică a Teatrului Național si a Operei Naționale Române din Cluj.

Ediția aceasta e susținută și de VODAFONE - ca partener de tehnologie - precum și de The European Digital Innovation Hub in Transilvania - alături de clusterele Transilvania IT, Mobilier Transilvan și AgroTransilvania. 

AGENDA FINALĂ ESTE AICI

Iată cum va arăta ziua. Am listat aici doar 10 MOTIVE pentru care, credem noi, s-ar putea să vrei să fii acolo:

1. ÎL VEI ASCULTA PE MARTIN FORD, VIZIONARUL CARE A ANTICIPAT REVOLUȚIA AI ȘI CARE PREVEDEA „INVAZIA” ROBOȚILOR ÎNCĂ DIN 2009

Martin FORD e un speaker extraordinar și autorul mai multor cărți care, încă de la finalul anilor 90, au prevăzut ce (ni) se întâmplă azi.

Momentul prezentării de la Cluj se va încheia cu un interviu realizat de jurnalistul clujean Mihnea Măruță – autor al cărții „Identitatea Virtuală lansată de Editura HUMANITAS (si îmbogățită cu elemente multimedia de Upgrade 100)

Un material detaliat despre MARTIN FORD poate fi citit aici.

2. VEI EXPLORA VIITORUL DOMINAT DE A.I. DIN MARKETING, COMUNICARE DAR ȘI BUSINESS, ÎN GENERAL

Ziua va demara în forță, cu Paul ROETZER – autor al unor cărți de referință în lumea marketingului. Subiectul pe care îl va prezenta este, evident, legat tot de Inteligența Artificială și impactul ei.

Citeste aici detalii despre Paul ROETZER – despre cărțile si conferințele lui

3. VOM ANALIZA PROVOCĂRILE ETICE NECESARE PENTRU CA TEHNOLOGIA SĂ LUCREZE PENTRU OAMENI, NU ÎMPOTRIVA LOR

Imediat după prezentarea de la începutul zilei, vom avea parte de un mic „răsfăț” intelectual: lui Paul ROETZER i se vor alătura pe scenă Martin FORD alături de un alt speaker-vedetă, Olivia GAMBELIN (primul nostru expert în etică AI)

Află de aici cine este ea și cu ce se ocupă un eticist tech.

Si, pentru că suntem totuși într-un oraș universitar important al Europei, la discuție va participa si Daniel DAVID – rectorul Universității „Babeș-Bolyai”.

4. ÎL VEI CUNOAȘTE PE LIDERUL ATIPIC AL COMPANIEI-VEDETĂ A MOMENTULUI: MICROSOFT

Fost antreprenor IT devenit corporatist, Bogdan PUTINICĂ are o poveste extrem de interesantă: a ajuns liderul MICROSOFT din România și Moldova după o carieră antreprenorială de succes. 

CITIȚI AICI un material exclusiv despre el

5. KNOW-HOW VALOROS DESPRE ECHIPE SI ORGANIZAȚII ANTIFRAGILE – CU COSMIN ALEXANDRU, LIVE PE SCENA TEATRULUI NAȚIONAL DIN CLUJ

Cunoscutul manager și consultant Cosmin ALEXANDRU – fondatorul Teamology – vine cu o perspectivă unică, inspirată din celebrul volum ANTIFRAGILE a lui Nassim Thaleb. 

Descoperiți AICI mai multe despre speaker

6. VEI VEDEA PROIECTE TECH LOCALE ȘI ANTREPRENORIAT „MADE IN TRANSILVANIA”

Evident, prezența locală nu se putea face mai relevantă fără parteneriatul pe care l-am încheiat cu The European Digital Innovation Hub in Transilvania – și clusterele Transilvania IT, Mobilier Transilvan și AgroTransilvania.

Bianca MUNTEAN – care conduce Transilvania DIH – va modera o secțiune cu exemple de succes din zonă, alături de antreprenorii care le-au creat.

Află din acest articol mai multe despre ce înseamnă un cluster și cum pot lucra bine mediul academic, public și privat, cu sprijinul UE

7. VOM DEZBATE DE CE PARE CĂ DIGITALIZAREA ROMÂNIEI S-A NĂSCUT LA SAT DAR MOARE LA STAT

Glumim, desi nu e de glumă. Vom organiza o nouă ediție din seria DIGITALINATION – proiectul nostru derulat și cu sprijinul Institutului ASPEN – locul unde Radu PUCHIU va aduce lideri locali la o discuție onestă despre durerea noastră nr. 1: De ce suntem încă ultimii din UE la digitalizare? 

Vom avea si un moment inedit: primarul comunei Ciugud – Gheorge DAMIAN – va prezenta cum a reușit digitalizarea comunității sale.

AFLĂ DE AICI cum a transformat acest om comuna sa prin tehnologie

Subiectul dureros al progresului lent pe care îl reuseste România va fi dezbătut apoi și cu Sabin SĂRMAȘ – președintele Comisiei IT din Camera Deputaților și fost presedinte ITU-PP – agenția specializată a ONU în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (de asemenea, el a fost consilier local la Cluj) – si de Oana MURARIU – deputat și presedinte al USR la Cluj.

8. VOM AFLA CUM A REUSIT PORTUGALIA SĂ CREEZE UN ECOSISTEM PROFITABIL – PRIN COOPERAREA GUVERNULUI CU STARTUPURILE TECH

…via un neamț 🙂 Pe care îl vom cunoaște și de la care avem de învățat și luat exemplu, credem noi.

9. TE VEI PUTEA ANGAJA ÎN SESIUNI DE NETWORKING SI INSPIRAȚIE CU LIDERI DE MARI CORPORAȚII DIN ROMÂNIA

Mai exact, vorbim de  BCR – fără implicarea căruia nu ar fi existat conceptul IQ DIGITAL și VODAFONE – care s-a alăturat, începând cu ediția de la Brasov, ca partener de tehnologie a proiectului – vor fi reprezentate la nivel înalt.

Dana DIMA e vicepresedinte BCR - și conduce zona de Retail și Private Banking. Ea va susține o prezentare plină de informații extrem de utile, pornind de la date extrem de valoroase pe care le deține banca si lecțiile adunate în drumul dezvoltării aplicațiilor din suita George.

Din partea VODAFONE, pe scenă va urca Mihnea RĂDULESCU – cel care conduce divizia Enterprise din România.

Lor li se vor adăuga sute de invitați din partea unor companii-cheie din regiune, parteneri de afaceri ai principalilor parteneri ai proiectului – deci zeci de oportunități care te așteaptă.

În 14 iunie, la Cluj. Unde, nu în ultimul rând:

10. PARTICIPAREA E GRATUITĂ

Da, ai citit corect 🙂 Participarea nu costă, pentu că partenerii proiectului au cumpărat deja toate biletele – deci le vom oferi, gratuit, celor care se înscriu. Iar noi – adică echipa Upgrade 100 – vom selecta un public cât mai relevant pentru o zi cât mai eficientă și reușită.

Nu trebuie decât să aplici, pentru a avea acces. Și succes – în business și în digitalizarea afacerii ori profesiei tale. Am zis bine aici, este? 😉

IQ DIGITAL este organizat de echipa UPGRADE 100 în parteneriat cu George pentru afacerea ta – inovație BCR

Partener de tehnologie este VODAFONE iar conceptul a ajuns la Cluj datorită echipei de la The European Digital Innovation Hub in Transilvania – împreună cu clustere Transilvania IT, AgroTransilvania și Mobilier Transilvan.

Marian Hurducas

Antreprenor, marketing & content strategist cu peste 15 ani de experiență, fost jurnalist. Co-realizator al show-ului de cultură digitală UPGRADE 100 Live – difuzat lunea de la 7 PM la Radio Guerrilla.

View all posts

2 comments