Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Dana Dima

Vicepreședinte Executiv
BCR România
Despre expert

Dana Dima (Demetrian) are o experienţă de peste 23 ani in domeniul bancar. 

Este membru al Comitetului Executiv – Vicepresendinte Executiv Retail & Private Banking –  al BCR  Erste Group, presedintele Consiliului de Supraveghere al BCR Pensii, membru al Consiliului de Administratie BCR Payments Services S.R.L. si membru al Consiliului de Administratie al Biroului de Credit.  

Considera ca puterea inovatiei in banking este principala cale spre evolutie. 

Dana are o vasta experienta in doua din cele mai mari banci din Romania in proiecte de dezvoltare in domeniul bancar, proiecte de  inovatie si digital banking , management de produse si segmente Retail si Micro Intreprinderi, Carduri. A lucrat timp de 15 ani in BRD Group Société Générale, a doua banca din sistem. In octombrie 2014, Dana Dima (Demetrian) a fost numita Vicepresedinte Executiv Retail si Private Banking in Board-ul  Bancii Comerciale Romane care detinte un portofoliu de 3 milioane clienti si peste 430 de agentii.

Detine o diploma de master, obtinuta in 2003 la Scoala Nationala de Studii Superioare Postuniversitare, in parteneriat cu « Conservatoire National des Arts et Métiers », Paris si o diploma de master in economie, obtinuta la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Este licentiata ca inginer la Univeristatea Politehnica Bucuresti – Facultatea de Automatica.

Articolele acestui expert