Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Matthew Griffin

Futurolog, expert în strategie și inovare
311 Institute
Despre expert

Matthew Griffin, descris drept “Tânărul Kurzweil,” este un futurolog renumit pe plan global și unul dintre cei mai apreciați consilieri strategici ai marilor companii internaționale care depășesc 100 de ani de la înființare.  

După o carieră în IBM, ATOS și Dell, a înființat 311 Institute, o companie de consultanță despre viitor care lucrează cu scenarii pentru următorii 50 de ani,  Forumul World Futures și Universitatea  XPotential, două organizații filantropice care au drept misiune reducerea inegalităților globale și extinderea accesului la beneficiile viitorului pentru toți oamenii, indiferent de abilități și experiență. Este autorul seriei ”Codex of the Future” și a cărții “How to Build Exponential Enterprises.”

Printre clienții lui Matthew se numără case regale, lideri mondiali, guverne din cadrul G7 și G20, precum și companii multi-naționale renumite, inclusiv Accenture, Aon, Arm, BCG, Centrica, Credit Suisse, Decathlon, Dentons, Deloitte, GEMS, Huawei, Lego, Legal & General, LinkedIn, Microsoft, Qualcomm, RWE, SAP, Samsung, T-Mobile, și multe altele.

Matthew apare deseori în media globală, presă scrisă sau TV – AP, BBC, Bloomberg, CNBC, Discovery, Forbes, Telegraph, ViacomCBS, și WIRED. Abilitatea sa de a identifica, urmări și explica impactul a sute de tehnologii revoluționare emergente asupra culturii globale, industriei și societății fiind inegalabilă.

Recunoscut în ultimii 6 ani drept unul dintre cei mai documentați și preciși futurologi și expert în strategie și inovare, Matthew este și speaker internațional care contribuie la definirea și elaborarea strategiilor pentru un viitor sustenabil, sprinijind guverne, comisii inter-ministeriale și forumuri internaționale preocupate de atingerea standardelor etice.