Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Elena Georgescu

Fondatoare & Directoare Generală
TruePeople HR
Despre expert

Elena Georgescu este fondatoare și Directoare Generală a TruePeople HR, o companie tânără, românească de HR, născută din pasiunea pentru soluții de HR simple și autentice.

Compania este un joint venture și a devenit  între timp partenerul local exclusiv al companiei globale de executive search, Catenon. 

Elena este absolventă ASE Bucuresti, cu specializare in Internațional Business și absolventă a unui master în Finanțe Internaționale în cadrul aceleiasi instituții.  

Deține diverse diplome profesionale, certificate și premii, avand 18 ani de experiență profesională în diverse industrii (sănătate, bancar, asigurări, auto, IT și consultanță) din care ultimii 16 ani  în resurse umane.Este un profesionist experimentat în resurse umane, în  special  în recrutarea/căutarea de executivi, dar și în alte zone ( managementul performanței, implicarea angajaților, recompensă și recunoaștere, succesiunea și managementul talentelor) fiind evaluatoare certifcată de DeWitte Morel/ Belgia. Experiența sa  a fost construită în agenții internaționale de headhunting  sau în medii corporative, lucrand atat în țară cat și în afara (Franța si UK).

Are are o înțelegere aprofundată a mai multor verticale de afaceri, precum și a provocărilor interne și afinităților culturale ale jucătorilor din piata locală a muncii.

Elena crede că înțelegerea personală a contextului local de afaceri și a pieței muncii, precum și o perspectivă a provocărilor zilnice ale companiilor prezente pe piață vor contribui în mare măsură la succesul și adaptabilitatea soluțiilor Catenon în România. Catenon, o companie listata la bursa din Madrid si pornita inca de la bun început cu viziunea digitalizarii acum  20 de ani, investind masiv în aceasta direcție, reflectă potrivirea exactă cu contextul actual si cu necesitatea introducerii  unei digitalizări mai profunde a soluțiilor de HR pe piața locală.

Articolele acestui expert