Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Corina Cimpoca

Fondator
MKOR Consulting
Despre expert

Founder @ MKOR Consulting

Corina Cimpoca este un profesionist cu peste 14 ani experienţă în marketing şi cercetare de piaţă. Corina are un MBA la Cotrugli Business School, are un masterat în Relații Publice la UBB Cluj-Napoca și este licențiată în Ştiinţe Politice la UBB Cluj-Napoca. 

În 2013, Corina a fondat MKOR Consulting, agenția de Market Opportunity Research. Fiind pasionată de dezvoltare și strategie în general, scopul asumat încă de la început a fost acela de a oferi soluții smart, care să ajute afacerile să crească indiferent de mărime sau context. Așa că, alături de echipa multidisciplinară de experți pe care a construit-o, Corina a dezvoltat până în prezent trei divizii distincte de business, prin care oferă servicii complete de marketing, pornind de la date.

În completarea MKOR Research, care oferă servicii custom de cercetare și consultanță, din 2020 MKOR are și o divizie de business care se adresează retailerilor online. MKOR Growth combină avantajele cercetării de piață cu beneficiile marketingului personalizat și oferă o gamă variată de produse și servicii pentru lead generation, creșterea conversiilor și asigurarea unui Customer Lifetime Value de nivel superior.  

Cea mai recentă inițiativă MKOR (2021) este lansarea primului studiu de piață în timp real din România. Consumer Trends.Live permite monitorizarea în timp real a pieței, a performanțelor proprii și ale competiției, precum și explorarea caracteristicilor și comportamentului consumatorilor.

Articolele acestui expert