Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Cătălin Lupoaie

B2B Marketing
BCR
Despre expert

Cătălin Lupoaie este B2B Marketing la BCR începând din martie 2022, după ce anterior a ocupat funcția de Public Affairs Manager în perioada 2018-2022.

Este absolvent de jurnalism, și a lucrat 6 ani la Ziarul Financiar, ulterior a făcut un master în Marketing, Advertising și Comunicare la Sheffield University și a trecut de partea specialiștilor în marketing și comunicare.

Este un susținător al afacerilor realizate pe baze solide, el însuși având o experiență antreprenorială de 3 ani de zile în consultanță de marketing, înainte de a se alătura echipei BCR.

Cătălin este unul dintre creatorii platformei gratuite de educație antreprenorială BCR Școala de Business, care în prezent are peste 21.000 de utilizatori. Din 2019 este Business Grower în acceleratorul InnovX-BCR, dedicat start-up-urilor din tehnologie, care a strâns în ultimii 4 ani și jumătate peste 170 de alumni. Crede că România are nevoie de spirit antreprenorial și că acest lucru poate fi obținut prin implicare, digitalizare și educație financiară.

Este pasionat de muzică, dj când se lasă seara, și ghid montan.