Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Andrei Covaciu

CTO și Cofondator
Bookr
Despre expert

Andrei Covaciu este un antreprenor și specialist în tehnologie, cunoscut ca CTO și cofondator al Bookr, o platformă de rezervări pentru servicii. Născut în 1998 în orașul Cluj-Napoca, Andrei a manifestat un interes timpuriu pentru calculatoare și programare, începându-și călătoria în lumea tehnologică în adolescență.

În perioada liceului, la vârsta de 15-16 ani, Andrei a început să își dezvolte abilitățile în programare și să ofere servicii de dezvoltare software ca freelancer. Această experiență timpurie l-a motivat să își continue pasiunea pentru tehnologie și i-a oferit o perspectivă valoroasă în domeniu.

Cu timpul, abilitățile sale în programare s-au dezvoltat, iar Andrei a început să ofere servicii pentru clienți din diferite țări și continente. La vârsta de 17 ani, el era deja un expert în domeniul său și avea un portofoliu semnificativ de clienți din proiectele sale de freelancing.

Pe parcursul a patru-cinci ani de muncă intensă și implicare activă în industrie, Andrei a obținut multiple realizări și a lucrat pentru companii de renume la nivel mondial, precum National Geographic și Redis. Expertiza sa și pasiunea pentru programare l-au propulsat înainte câștigându-și reputația în domeniu.

În 2020, în timpul pandemiei de COVID-19, Andrei a lansat Empathy, o aplicație bazată pe voce care încuraja comunicarea autentică și empatia în mediul online. Această inițiativă a subliniat viziunea sa de a crea produse tehnologice care să îmbunătățească experiența utilizatorilor și să aducă valoare în comunitate.

Însă, cea mai notabilă realizare a lui Andrei este cofondarea Bookr în 2021. Cu viziunea de a facilita rezervările rapide și eficiente pentru o gamă largă de servicii, Andrei și echipa sa au dezvoltat o platformă inovatoare. Bookr a atras rapid atenția utilizatorilor și a obținut un număr semnificativ de parteneriate cu afaceri din diverse domenii.

În calitate de CTO al Bookr, Andrei a avut un rol crucial în dezvoltarea și implementarea tehnologiilor avansate utilizate în platformă. El a coordonat echipa tehnică și a asigurat că Bookr oferă o experiență de utilizare impecabilă și funcționalități de ultimă generație.

Până în prezent, Bookr are peste 40.000 de utilizatori și peste 600 de afaceri partenere înscrise în aplicație. S-au efectuat peste 100.000 de rezervări în aplicație și s-a produs peste 1M euro ca generated market value.