Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Andreas Ekström

Jurnalist tech, autor "The Google Code"
Despre expert

Jurnalist, autor si futurolog digital, Andreas Ekström a scris cartea devenită bestseller despre Google, “Codul Google”  – fiind unul dintre cei mai prolifici comentatori despre ecosistemul digital. 

Prezentărle lui – mereu adaptate publicului – oferă perspective inedite asupra banilor și puterii și cine le deține într-o societate tot mai digitalizată. 

Pasiunea sa? El însuși o definește drept “educație pentru egalitate digitală”. “ Vreau să văd o lume în care împărțim bogăția – nu doar financiară, ci și abundența de cunoaștere și influență,” declară el.

Experiența vastă și îndelungată de journalist îi oferă lui Ekström posibilitatea de a analiza și evalua cum lumea mass-mediei, a business-ului și a politicii este afectată de principalii jucători digitali.  

Ekström este autorul a 9 cărți; “Codul Google”, publicată în 2010, l-a propulsat în lumea celor mai de success scriitori, devenind un nume de referință atât în Suedia cât și în afara granițelor. Cea mai mare audiență a avut-o însă prin intermediul platformei TED, unde talk-ul lui a strâns peste 1.6 milioane de vizualizări.