Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

Am finalizat prelucrarea opiniilor exprimate de ambele părți implicate în proiectul IQ DIGITAL Timișoara: atât ale celor de pe scenă, cât și ale celor din sală.

Iată, mai jos, ce a rezultat!

CE SPUN SPEAKERII INVITAȚI?

Să începem cu un aftermovie “din culise” – care conține și opiniile câtorva dintre speakerii cu care ne-am întâlnit în Timișoara:

Sperăm că ți-a plăcut filmul și, acum, să mergem mai departe cu…

…CE SPUNE PUBLICUL?

Sondajul de opinie de după eveniment arată că mai mult de două treimi dintre cei circa 800 de participanții care au văzut (parțial sau total) cele 7 ore de conținut profesional de la IQ DIGITAL Summit Timișoara au considerat că experiența a fost “excepțională” sau “doar” peste așteptări.

Dacă îi adăugăm și pe cei care au considerat că a fost “OK”, ajungem la un procent uriaș de mulțumire: aproape 96,9% (!)

Practic, doar 7 persoane, ceea ce reprezintă 3.1% din cei 226 de participanți care au răspuns la această întrebare (sondajul fiind deci completat de cca. 28.2% din cei care au fost la summit), au votat “Dezamăgitor“.

Mai exact: 69.5% dintre cei care au răspuns chestionarului au caracterizat evenimentul drept “Excepțional” (23%) și “Peste așteptări” (46.5%), iar 27.4% au spus că a fost “Ok, fair – așa cum mă așteptam“.

Suntem flatați: e un feedback foarte bun, care ne obligă să menținem și îmbunătățim nivelul! Mulțumim 💌

📷 Ai fost în sală? Probabil apari și în GALERIA FOTO a evenimentului. Imaginile sunt semnate de fotografii timișoreni Cornel Putan și Gabriel Brezeanu
IQ Digital Summit Timisoara – click pe poză pentru galeria foto completă
🏆 NU RATA! Topul speakerilor în funcție de votul publicului, la finalul articolului.

CE CRITICI AM MAI PRIMIT?

Scena IQ DIGITAL Summit Timișoara

Feedback-ul critic a fost atent centralizat și va contribui la dezvoltarea conceptului IQ DIGITAL. 

De asemenea, ne oferă o bună oportunitate de a dialoga și a răspunde comunității noastre.

Durata event-ului ar putea fi micșorată până la maxim ora 16:00-17:00, eventual structurat pe două zile. Ar fi binevenite mai multe pauze scurte între prezentări

Din rațiuni logistice și mai ales care țin de costuri (2 zile înseamnă și spre 2x costuri), IQ DIGITAL Summit este un maraton educativ de o zi, în care ne străduim să aducem esențialul pe scenă, într-o formă cât mai simplu de digerat pentru participanți.

Mai multe pauze între prezentări ar face acest obiectiv imposibil de realizat și, da, ar fi nevoie de cel puțin 2 zile să reușim să avem o agendă coerentă.

Pentru un summit de acest nivel, la care nu avem un bilet de intrare, e cam tot ce putem face acum: accent pe informație, într-o zi… intensă (pentru cine e interesat/ă de toată agenda).

Pauze putem lua oricând 😉 Know how valoros, de nivel global, nu mereu!

În plus, locații precum sala Operei Naționale și a Teatrului “Mihai Eminescu” din Timișoara nu pot fi “blocate” timp de două zile consecutiv – și din rațiuni care țin de programul lor artistic + repetiții: tot ce ați văzut pe scenă a fost realizat într-o noapte.

Simetrie și tehnologie, tradiție și viitor – la IQ DIGITAL Summit

Pot avea acces la înregistrarea video?

DA și NU 🙂

DA”, în sensul că platforma iqdigital.ro va fi în perioada următoare locul în care veți găsi cele mai importante idei și momente desprinse din întreaga experiență IQ DIGITAL Summit Timișoara. 

NU”, pentru că magia acestui eveniment se află la fața locului: o înregistrare de 7 ore ar fi complicat de parcurs pe Youtube și, cel mai important, ar dilua conceptul pe care încercăm să îl punem în scenă.

În plus, nu toți speakerii și-au dat acordul pentru a distribui și online tot conținutul prezentat.

În culisele regiei de emisie de la summit

Dar asta nu e o problemă reală, întrucât IQ DIGITAL prelucrează atent fiecare material și, mai mult, adaugă idei și resurse suplimentare – unde este cazul.

Vor urma multe alte materiale: pentru a nu rata niciunul, fiți sigur/ă că ați activat abonarea la newsletterul IQ DIGITAL, aici.

Legat de plângerile legate de cantitatea de mâncare și diversitatea gustărilor – accentul nostru e pe conținut.

Suntem un eveniment educațional în zona tehnologiei, nu un eveniment culinar. În plus, fără un cost de participare, mâncarea e un mic beneficiu suplimentar.

“Vă rog să încercați să aduceți speakeri profesioniști, astfel ca prezentările să fie la cel mai înalt nivel. Publicul este potrivit, iar timpul lui este prețios!”

Este critica noastră favorită, de la această ediție 🙂

Serios vorbind, cu siguranță timpul pe care publicul ni-l acordă este prețios și le suntem recunoscători pentru asta celor 800 de participanți care și-au împărțit ziua cu noi. Majoritatea, chiar de la prima până la ultima prezentare.

Opera si Teatrul din Timișoara în timpul summitului

Cât despre speakeri… haideți să vedem care a fost topul voturilor de la această ediție.

TOPUL SPEAKERILOR

Pentru a realiza acest top, am cumulat calificativele “Excepțional” și “Peste așteptări”. Astfel, am ajuns la aceste rezultate:

🥇 Rich MULLHOLAND – 171 voturi

🥈 Bruce DAISLEY – 158 voturi

🥉 John SANEI: 125 voturi

🏆 Ambasadorul Israelului, Reuven AZAR: 115 de voturi

🏆 Dezbaterea DIGITALINATION: 109 voturi

Toate celelalte prezentări au avut scoruri foarte bune – ne focusăm doar pe partea pozitivă și aplaudăm campionii!

Mulțumim!

CE ESTE IQ DIGITAL?

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – inovație BCR.

  • Proiectul educațional tip hybrid media cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, online publishing, video short & long form – și e difuzat online, dar și la radio și TV, cu scopul de a sprijini procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România. 

| VODAFONE România s-a alăturat proiectului ca technology partner.

| Secțiunea DIGITALINATION e dezvoltată și cu ajutorul Institutului ASPEN România.

Nu uitați că pe această platformă vom publica în săptămânile următoare materiale de analiză bazate pe ideile prețioase care au fost prezentate de către speakeri la Timișoara. 

📌 Cum te asiguri că nu ratezi ce publicăm? Simplu! Intri în comunitatea IQ Digital abonându-te la NEWSLETTER

Dragos Stanca

View all posts