Un concept UPGRADE 100 powered by George. Primul banking inteligent.

IQ DIGITAL Summit IAȘI e primul eveniment cu public din cadrul proiectului.

Evenimentul va aduce la Iași, în 27 mai, doi cunoscuți experți globali din tehnologie, lideri din digitalizare și alți invitați speciali.

  • Printre aceștia, noul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării – Sebastian Burduja, vicepremierul pe digitalizare din Republica Moldova Iurie Țurcanu sau cunoscutul antreprenor în serie Radu Georgescu.

ULTIMELE LOCURI > AICI | AGENDA > AICI

Summit-ul – care va avea loc într-o locație emblematică pentru oraș, Teatrul Național “Vasile Alecsandri” – va fi deschis de Jonas Kjellberg, unul dintre fondatorii Skype, care, în materialele sale educative și inspiraționale, vorbește despre toate aspectele unui business modern din zona tech:

Kjellberg a fondat și Campuz Mobile (cumpărat de Vodafone), unde a fost și CEO, a fondat Player.io (cumpărat de Yahoo!) și a prezidat board-ul iCloud (cumpărat de Apple). În prezent, e investitor în BCG Digital Ventures și Gear Up Ventures.

Un alt speaker așteptat este extravagantul futurolog Richard van Hooijdonk (foto) – CEO al Trendforce.one – cel care va aduce pe scena IQ DIGITAL Summit cele mai noi ipoteze însoțite de soluții pentru adaptarea la schimbările fundamentale prin care trece omenirea.

Richard van Hooijdonk va vorbi la IQ DIGITAL Summit IASI

Van Hooijdonk e unul dintre experții care vorbește frecvent la Google, Meta, IBM sau Microsoft despre trendurile care vor redesena viitorul. Invitatul nu e doar un teoretician cu soluții ieșite din comun. Câteva dintre ideile sale, în acest scurt video.

E cunoscut și pentru faptul că e “experiment focused”: de-a lungul timpului, și-a implantat chiar diverse chip-uri (prin care își conduce mașina, de exemplu) spunând că vrea să “experimenteze fizic” viitorul.

Dar cum se traduc schimbările viitorului în mediul de afaceri din România? Ne ajută să înțelegem invitați precum Sergiu Manea, CEO BCR sau Marian Ignat, Director Executiv Distribuție Retail, împreună cu experți ai acceleratorului de business InnovX

Noul ministru al Digitalizării, Sebastian Burduja, va participa la o sesiune intensivă de întrebări și răspunsuri din partea mai multor lideri din tehnologie.

Lui i se vor alătura cunoscuți antreprenori și lideri din IT, printre care, cunoscutul producător de conținut George Buhnici, expertul in e-guvernare Radu Puchiu, partenera și CEO SanoPass Delia Iliasa, fondatorul Adservio Alexandru Holicov, fondatorul Fab Lab Iași, Dan Zaharia și multi alții.

Un alt moment special va fi discursul și interviul live-on-stage cu antreprenorul în serie Radu Georgescu, partener Gecad Ventures – implicat în zeci de proiecte IT cunoscute.

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – o inovație BCR – ca un format informativ și educațional hybrid media, cu un conținut ce îmbină cultura digitală cu tehnici din televiziune, menit să ajute la rezolvarea provocărilor întâmpinate în procesele de digitalizare cu care se confruntă antreprenorii din sectorul IMM din România.

După succesul primului sezon – la care au participat peste 30 de experți și lideri de opinie din zona tech și care a ajuns la peste 150.000 de antreprenori români interesați de digitalizare -, organizatorii au decis extinderea și cu un format dedicat marilor comunități profesionale tech și IT locale.

Iași e primul mare oraș unde se lansează conceptul în formatul eveniment cu public.

Accesul la IQ DIGITAL Summit din 27 mai se va face gratuit, în limita locurilor din Teatrul Național Iași -> pe baza unei aplicații, disponibile AICI.

Carmen Codrean

View all posts